"Vi utnyttjar inte någon"

Sexinspektörerna försvarar tv-såpan

Foto: TV 4
I tv-serien ”Sex inspectors” filmas par med värmekamera när de prövar olika samlagsställningar.
NÖJE

Sexrådgivaren Tracey Cox, 44, säger:

-Tittarna lockas av nakenscenerna-men blir på allvar chockade av att folk som är precis som de själva faktiskt ofta har problem i sexlivet.

Foto: MALIN ARNESSON
Trött på sex Michael Alvear och Tracey Cox ger råd till par med sexproblem i dokusåpan ”Sex inspectors”. Själv är Tracey trött på sex.

Hon och Michael Alvear, 46, tipsar i TV 4:s "Sex inspectors" brittiska par hur de ska få ordning på sina problem i sänghalmen.

Hon är från England och sedan flera år tillbaka välkänd sexrådgivare, i tv, tidningar och böcker. Han är från USA, kolumnist och författare.

Första programmets par hade sex som kaniner-men det visade sig att de i princip var kass i sängen. Blev de inte retade av vänner och grannar, tror ni?

"Vi hjälper dem"

-Några kommentarer blev det väl vid besöket på puben " men när man ser helheten, att vi tillbringade två månader med dem, att vi tog deras problem på allvar, så tror jag inte tittarna tänkte så. Många dokusåpor utnyttjar deltagarna, vi hjälper dem, säger Tracey.

De får massor av tittarreaktioner. Många tycker att de själva verkar vara det perfekta paret.

-Hi hi, de fattar inte att Michael är bög. Det fungerar bra i tv. Kvinnorna är nog mer öppna för intima samtal med en bög, säger Tracey.

-Vi skulle, på allvar, vara ett fint par-om Tracey hade en penis, säger Michael.

Att de närmar sig 50-strecket, tror de är en fördel.

-Många vill ha sex med en 20-åring, men inte ha råd av dem, säger Michael.

Trött på sex

Hur har ni det själva med sexlivet?

-Bra. Jag är tillsammans med en kille jag träffat i samband med inspelningen, säger Michael.

-Ofta är jag jäkligt trött på sex. Känner mig inte direkt sugen på att klä upp mig och gå ut och ragga efter att ha skrivit om S & M-sex en hel dag. En gång träffade jag en kille som när vi körde i gång plötsligt sa: Det var just det här du skrev om i din bok på sidan 57. Avtändande " för en lång tid. Jag har en pojkvän, inget seriöst. Skriv att jag är öppen för förslag.

Jan-Olov Andersson