Äntligen fick Darin sin klapp

Tjejerna grät av lycka när de fick träffa idolen

1 av 2 | Foto: MAGNUS WENNMAN
"jag är i chock av lycka" I somras började Darins fans att samla pengar för en julklapp till idolen. I går fick de överlämna presenten i samband med Rockbjörnengalan på Cirkus i Stockholm. "Det är bara så stort! Jag är helt chockad", säger Freyja Bäcklund.
NÖJE

Glädjeyran var total när Darins fans i går äntligen, tack vare Aftonbladet, fick överlämna julklappar till sin stora idol.

-Jag är i chock av lycka, säger Rebecca Westberg, 14.

De fem 14-åriga tjejerna väntade i går i åtta timmar i vinterkylan utanför Cirkus i Stockholm på att få träffa Darin.

-Vi hade egentligen inte behövt vara här så tidigt men vi kunde inte hålla oss. Vi fryser lite om fötterna men det gör inget när man vet att vi ska få träffa honom, säger Freyja Bäcklund.

Samlade ihop pengar

Tillsammans med Elin Frösell, Fanny Thunman Nordström, Helen Klaesson och Rebbeca Westberg anordnade hon i somras en insamling via Darins officiella hemsida. 50 fans skänkte pengar under hösten. För de 2000 kronorna köpte man tv-spel, en bok, choklad och ett gosedjur till Darin.

-Han får också en cdskiva där fansen sjunger hans låtar. Vi hoppas han blir glad, säger Freyja Bäcklund.

Grät av lycka

Gåvorna skulle överräckas runt jul men trots otaliga telefonsamtal med Darins skivbolag blev det aldrig något möte. Men på Rockbjörnsgalan igår sammanförde Aftonbladet tjejerna med Darin.

- Är allt det där till mig? Vad ni är snälla! sa Darin när han tog emot presenterna. Och till tjejernas stora förtjusning belönade han dem med kramar.

Efteråt brast flera av tjejerna i gråt av lycka.

- Det är bara så stort! Jag är helt chockad, säger Freyja Bäcklund.

Christina Gaki Lindestrand ([email protected])