Utarbetad Natacha flyr till USA

Skaffar livvakt efter hotbreven

NÖJE

Paradise Hotel-stjärnan och nakenmodellen Natacha Peyre har gått in i väggen. Utarbetad och under hot flyr hon nu landet. ”Hotbrevet var det som knäckte henne. Nu skaffar vi livvakt”, säger managern Michael Brinkenstjärna.

Foto: Peter Wixtröm
Under hot Natacha Peyre och managern Mikael Brinkenstjärna lämnar in en polisanmälan efter det att Natacha erhållit ett hotbrev.

Intresset för Natacha Peyre har varit enormt sedan utvikningstjejen var med i dokusåpan Paradise Hotel i höstas. Modellen har sedan dess hunnit med att göra en barturné och har även släppt en singel tillsammans med Brinkenstjärna och Zlim.

Framgångarna har dock haft en baksida för Natacha, som tidigare den här månaden fått ta emot flera hotbrev från en eller flera anonyma avsändare.

- Det är inte alltid roligt att vara känd. Och det är inte bara hon själv som fått ta emot hotbrev. Samtliga elva släktingar i Stockholm har fått liknande brev, avslöjar Brinkenstjärna.

Sjukskriven en vecka

Det späckade arbetsschemat och hotbreven blev till slut för mycket för Natacha, som nu sjukskrivit sig fram till 2 februari.

- Hon tyckte inte längre att det var roligt och tvivlade på om kändisskapet var värt priset. Nu är hon i USA hon en vän och vilar ut, i Malibu Beach vid stranden, där hon myser och har det bra.

På grund av hoten får nu dokusåpaprofilen livvaktsskydd.

- Hon kräver det efter allt som hänt. När hon är ute på jobb kommer hon framöver alltid att ha med sig någon, säger Brinkenstjärna. Det är synd, men det finns många maniacs därute.

Jim Jaber

ARTIKELN HANDLAR OM