”Tjejer gillar tajta rumpor”

Victoria Beckham i exklusiv intervju om maken David och prinsessan Madeleine

1 av 2 | Foto: Henrik Halvarson
"Hon är en glad tjej" Tidningen Stureplans Alex Schulman har lyckats få den första svenska intervjun med Victoria Beckham. Schulman tyckte bra om ”Posh”. ”Hon var en glad tjej”, säger han. Stureplan kommer ut i butik på måndag.
NÖJE

Tidigare var hon drottning inom popvärlden.

Nu bär prinsessan Madeleine hennes jeans.

– Det blir inte coolare än så, säger Victoria Beckham till tidningen Stureplan.

Hon är en och en halv timma sen till intervjun. Säger ”Bronze me!” till sminkösen och ber assistenten om ett glas champagne. Victoria Beckham har gjort entré till sin första svenska intervju någonsin. Kraven för att få igenom intervjun var många. Victorias lista inkluderade bland annat en Mercedes med privatchaufför, ananas i stora bitar och cd-skivor med hiphop. Men Alex Schulman, Stureplans chefredaktör, tycker det var väl värt mödan.

Designar populära jeans

– Vi jobbade med Victoria under en hel dag och hade det till slut riktigt trevligt tillsammans. Hon var en glad tjej, inte alls sådär sur som hon ser ut att vara på alla paparazzibilder, säger han.

Glad, men bestämd. Synpunkter fanns på både bilder (”Too much Hello magazine”) och kläder (”I don’t like the dress”).

– Jag är förmodligen svår att arbeta med eftersom jag är så intresserad av det här. Jag vet hur jag vill se ut och vilka kläder jag vill bära, säger hon.

Och andra kvinnor vill bära samma kläder som henne. Victorias jeanskollektion sålde slut i Stockholm efter två dagar.

– Jag är en tjejig tjej. Jag vet vad tjejer vill ha. De gillar när deras ben ser långa ut och när deras rumpor ser tajta ut.

Victoria blir förtjust när hon får reda på att prinsessan Madeleine är en av alla de kvinnor som gladeligen betalat drygt 4600 kronor för att få bära jeans med Victoria Beckhams kungakrona på rumpan.

– Bar prinsessan Madeleine mina jeans? Det blir inte coolare än så. Vilken modell bar hon? De gula? Jaså ... Vi borde skicka henne några med strass, säger hon.

”Skrattar ihop”

Även maken David dyker upp under fotograferingen och Victoria kastar sig om hans hals samtidigt som hon försöker ge en annan bild av paret än den som ideligen målas upp.

– Det framgår aldrig att vi skrattar, säger hon. Vi är lättsamma människor och vi har humor.

Hela intervjun med Victoria Beckham finns i Stureplan, ute 31 januari.

Carina Bergfeldt