Sienna Millers nya kärlek

Bara dagar efter uppbrottet med Jude Law

1 av 2 | Foto: ap pa
Lyckligt förälskad igen? Sienna Miller verkar ha kommit över hennes och Jude Laws separation. Nu ryktas det nämligen om att hon hittat en ny kärlek...
NÖJE

Sienna Miller ödslar ingen tid på att sörja sitt ex Jude Law.

I måndags sågs hon umgås närgånget med Star wars-stjärnan Hayden Christensen.

- Alla har pratat om det ett tag och på filmfesten i måndags uppträdde de som mer än bara goda vänner, säger en källa till Daily Mirror.

Förra veckan tog det slut för gott mellan Sienna Miller och Jude Law – igen. Men Sienna misströstar inte, nu verkar det som om hon hittat en fullgod ersättare, skådespelaren Hayden Christensen, 24.

Sienna och Hayden spelar mot varandra i ”The factory girl” och det var under en fest för filmteamet i Louisiana i måndags som romansen mellan de två uppenbarades.

- Sienna och Hayden gör inget bra jobb att hålla sin flirt hemlig precis, säger en källa.

När karaokemaskinen åkte fram var Sienna först upp på scen.

- Hon började skämtsamt sjunga en serenad för Hayden innan hon bad honom komma upp till henne på scenen – och det tog inte lång stund innan han gav med sig. De hade druckit ett antal drinkar vid det laget och deras flirtande med varandra var uppenbart för alla.

Hayden orsakade grälet

Enligt Daily Mirror ska Jude Law också ha lagt märke till Siennas och Haydens ”nära vänskap” när han kom på besök på inspelningsplatsen. Det orsakade ett stort gräl som sedan slutade med att de gjorde slut.

Sienna uppgav att hon var ”förkrossad” av splittringen dagen efter men i måndags verkade humöret vara på topp.

- Efter Sienna och Hayden sjungit karaoke tillsammans viskade de till varandra och dansade i ett hörn av restaurangen. Vid ett tillfälle såg hon lite upprörd ut, då kramade han henne och viskade i hennes öra och snart såg hon glad ut igen, säger källan.

Enligt Daily Mirror övergav paret inte varandras sida förrän de lämnade restaurangen tillsammans klockan fyra på morgonen.

Emma Svensson