Kärlek med rock’n’roll

Lizzie Jagger och Sean Lennon är ett par igen

Foto: ap
Lizzie och Sean.
NÖJE

John Lennon och Mick Jagger, två av musikvärldens största. Nu har deras barn funnit varandra – igen. Sean Lennon och Lizzie Jagger har återupptagit förhållandet som tog slut för två år sedan.

Deras uppmärksammade förhållande varade i ett år, men sedan tog rock’n’roll-kärlekssagan slut. Nu kan det vara dags igen.

Vittnen uppger till The Mirror att paret myste på en bar på Baglioni Hotel i Kensington i fredags. De anlände ganska tidigt tillsammans, när stället inte var så fullt, och satte sig vid ett bord där de inte skulle bli upptäckta, säger ett vittne.

- De pratade och skrattade. Det fanns definitivt en gnista mellan dem. Lizzie var otroligt vacker och Sean kunde inte hålla ögonen ifrån henne. De flirtade hela tiden. De höll varandras händer och gosade med varandra. Men de stannade inte i baren länge utan försvann till övervåningen. Ingen såg skymten av dem under resten av hela kvällen.

Enligt vittnet hade Sean checkat in på hotellet för några dagar och Lizzie hade bokat ett eget rum, fastän hon bor längre ner på gatan.

Träffades i New York

2004 träffades paret i New York där Lizzie jobbade som modell och Sean som musikförläggare och gitarrist. Men när Lizzie återvände till London sa hon:

- Nu när han är där borta och jag är hemma är det ingen idé att fortsätta ses.

Tydligen har hon tänkt om nu...

Emma Svensson