”Jag har ett fantastiskt temperament”

Läs hela chattet med Jessica Folcker

NÖJE

   Jessica Folcker säger: Hej alla schlagerfans! Nu är jag här.

Stefan säger: Hej Jessica - hur känns det nu? Jag tyckte att din låt var bra.

   Jessica Folcker säger: Det känns jättebra! Vad roligt att du tyckte om min låt! För det är en superlåt.

jj säger: hur känns det så här efteråt? är du nöjd?

   Jessica Folcker säger: Jag är jättenöjd med det jag gjorde. Det var otroligt skoj att stå på scen.

Nathalie säger: Hur kändes det att ställa upp fast du precis fått barn?

   Jessica Folcker säger: Ja...eftersom att vi mådde så bra så kändes det jättebra. Annars hade jag inte gjort det. Men allt gick så himla bra och vi kom dit på fredag kväll och så på lördag gjorde jag min låt. Det var som att gå till jobbet, nästan som vanligt.

hejhej säger: hejhej Jessica!!! SUPERGRATTIS TILL DOTTERN!!!!! Vad ska hon heta? Synd att du inte kom längre melodifestivalen :(. Vad ska du göra nu? Ha det så jättebra!!! kramar

   Jessica Folcker säger: Stor kram tillbaks! Just nu ska jag bara ta det lugnt och vara hemma med mina sötnosar. Jag kommer att jobba på som vanligt om någon månad kanske...Namnet är inte riktigt klart ännu. Hon är en liten prinsessa.

Tina säger: Grattis till bebben. När får vi se ett album från dig? Lycka till i framtiden med allt du företar dig. :)

   Jessica Folcker säger: Ett album ja...det kommer förhoppningsvis senare det här året. Först och främst ska jag vara med min ljuvliga familj. Det kommer när det kommer. Inget jag skyndar på. Kram på dej!

jessica säger: hur är det att stå på scen? är du inte rädd att sjunga eller dansa fel??

   Jessica Folcker säger: Jag har alltid rampfeber. Vad jag än gör är det pirrigt innan. Det har alltid varit så. Det är bara att hålla tummarna, det är klart att det hänt att man halkat till ibland men tack o lov inte alltför ofta.

Fia säger: Tycker du att det var rätt låtar som gick vidare i lördags..? Gillar din röst och dina kläder så mycket.. kram kram

   Jessica Folcker säger: Tack så mycket! Vad kul att du tyckte om det du såg. Jag hade gärna sett att Patriks låt gick vidare till finalen. BWO är coola så jag önskar dem all lycka till.

Proff säger: Jag tror det är tredje gången jag ställer den här frågan, blev du chockad över The Poodles finalplats?

   Jessica Folcker säger: Nej...inte chockad med tanke på att hårdrockarna inte har så stort forum, klart att alla hårdrockare i hela Sverige röstade. Melodifestivalen har blivit en bred tävling, man vet aldrig vem som ska ta hem det!

nida säger: hej jessica, hur var det att sjunga så efter förlossningen.

måste säga att du var jätteduktig, synd att din låt inte gick vidare.

Det behövs fler modiga kvinnor som du!!!

   Jessica Folcker säger: Tack så mycket! Kvinnan är stark. Haha! Nej, det var inte svårt, med tanke på att allt gick så bra. Man kanske inte hade lika mycket power, tryck i magen. Jag hade massor energi när hon låg i magen, och så plupp! försvann den. Men det gick bra ändå, jag gjorde magövningar innan.

Hanna säger: Grattis du var jette bra!!! Vill du vara med och tävla nån mer gång?

   Jessica Folcker säger: Tack snälla. Jamen gud! Nu är jag ju inne i den här svängen, kommer tillbaka nästa år! Nä, skämt åsido, får jag en bra låt är det inte omöjligt.

meee säger: hur gammal e du?

   Jessica Folcker säger: 30

RobertAPA säger: Hej! Vart kommer din mössa ifrån?? Vill ha en sån!:D

   Jessica Folcker säger: Javisst e den ljuvlig! Du skulle veta vilken jakt det var på den mössan. En kompis köpte den på Burberrys i London, det blev fel färg, men i alla fall. Tyvärr finns den inte att köpa i Sverige.

Emmy säger: Gillar du rock???

   Jessica Folcker säger: Absolut! Fast det beror på vilken rock...

Sara17 säger: Har du några tips på scen skräck? tack för mej. Ps du äger på scen. =)

   Jessica Folcker säger: Ååh, scenskräck...ofta jobbar man upp så himla mycket adrenalin, men det försvinner när man kommer ut på scen. Det finns inga knep, bara att tacka och ta emot. Adrenalinkick brukar vara bra. Jag brukar fokusera och andas innan, det funkar för mej iallafall.

kiwi säger: Hej Jessica vill bara säga att jag och mina tjejpolare tyckte du var klart bäst! Fick en chock över hur svenska folket röstade. Fick en liten dotter själv för 8 månader sen och tycker det var starkt av dig att gå upp bara några dar efter förlossningen! Keep on rockin} Kram

   Jessica Folcker säger: Stor kram tillbaks och tack snälla för support!

Anna säger: Hej Jessica , vilken färg gillar du?

   Jessica Folcker säger: Jag är mest förtjust i blekta pastellfärger faktiskt.

annika säger: Är du alltid så där cool som du såg ut att vara på scen.

   Jessica Folcker säger: Jag är nog rätt cool, jag har ett fantastiskt temperament som kanske inte alltid är kul. Om du frågar min käresta hade han nog inte gett samma svar... =)

säger: Varför har du alltid mössor eller hattar på dig? Tycker du ska visa ditt söta ansikte mera!

   Jessica Folcker säger: Nu låter du som min mamma! "Visa ansiktet, Jessica!" Det finns så himla mycket snyggt att ha på huvudet, precis som folk gillar smycken. Jag tycker inte riktigt om mina lockar, riktigta korkskruvar. Hade jag haft härligt svall kanske...

Ashmed säger: Hej! Vad synd att du inte gick vidare! :/ Jag undrar.. vad tycker du om lena som programmledare?

   Jessica Folcker säger: Hej! Jag tyckte hon gjorde ett bra jobb. Självklart växer man in i rollen, 2:a och 3:e showen var mycket bättre än första.

brum säger: hej jessica, ja gillar din klänning jätte mycket!vart fick du tag i den?:P

   Jessica Folcker säger: Åh tack snälla! Marina Kreklidu designade den, mycket duktig!

Amantonia säger: Vilka tror du går vidare nästa vecka och vem tror du vinner?? Amanda o Antonia

   Jessica Folcker säger: Oj! Jag har nästan ingen koll på vilka som är nästa vecka förutom Carola och Björn Kjellman. Björn tycker jag jättemycket om så jag är väldigt spänd inför hans låt..kommer antagligen hålla på honom.

Jenna säger: Hej Jessica! Har du något smeknamn? Typ Jessie eller ?

   Jessica Folcker säger: När jag gick i skolan kallade de mej för Jessie, mamma kallar mej Kråkan, har ett smeknamn som heter Kika och en del kallar mej för Jess.

Jonas säger: om natten eller when loves coming back? den senaste pasade dej jättebra!

   Jessica Folcker säger: When loves coming back är nog lite mer min låt. Om natten är mer en schlagerdänga. Båda passar men When loves coming back är nog mer en Jessica-låt. Fast det är svårt att säga eftersom jag är så bred inom popgenren.

Hmmm... säger: Du är såå snygg! Vilket land kommer du ifrån?

   Jessica Folcker säger: Jag är svensk. Min far är från Senegal och min mamma är svenska.

Moderator säger: Sista frågan till Jessica Folcker:

Fia säger: Har du några husdjur? förutom damm råttor? =)som vi alla har... =)

   Jessica Folcker säger: Nej, jag har vuxit upp med katter hela mitt liv sedan blev jag allergisk när jag var 16. Min käresta har en hund...

   Jessica Folcker säger: Tusen tack för all support till alla ni som höll på mej! Massor av kramar! Ha ett grymt trevligt år. Ciao ciao!