Haydens flickvän talar ut: Så stal Sienna min pojkvän

”Sienna och Hayden gjorde väldigt trovärdiga sexscener”

Foto: ap
Hayden och Sienna.
NÖJE

Lola Skye, 21, hade varit tillsammans med sitt livs kärlek, skådespelaren Hayden Christensen, sedan hon var 14 år gammal. Sedan kom Sienna Miller och krossade förhållandet.

- Hon har en del problem, säger Lola.

Lola Skye och Hayden Christensen hade haft ett förhållande i sju år. Han hjälpte henne att överleva leukemin och i september tog han med henne till Barbados för att hon skulle må bättre. Två månader efter att hon genomgått en benmärgstransplantation träffade Hayden Sienna Miller när de skulle spela förälskade i filmen Factory girl. Men romansen blev verklig.

Efter bara några veckor började ryktena om stjärnornas förälskelse att florera, men Lola valde då att skratta bort det.

När sedan tidningen News of the world visade henne nytagna bilder på Hayden och Sienna i London blev hon bestört.

- Hon visste precis vad Hayden och jag betydde för varandra!

Lola är modell och bor med Hayden i Toronto men besökte honom i London i februari. När Lola vände ryggen om träffade han Sienna.

- Jag har blivit sårad och förråd av båda två, speciellt Sienna. Hon har en hel del problem.

Erkände allt

Samma dag som Lola flög hem till Kanada träffade Hayden Sienna inne i stan och två dagar senare smög Hayden ut från Siennas bakdörr sent på förmiddagen.

- Medan jag var i London försvann Hayden hela tiden. Jag hade ingen anledning att fråga honom vad han gjorde. Jag kan inte fatta att samma minut vi skiljdes mötte han upp med henne, säger Lola i en intervju i News of the world.

När Lola konfronterade Hayden förra veckan bröt han ihop och erkände allt.

- Han sa att hon hade pressat honom in i det och han insisterade att det bara var en flirt.

Trovärdiga sexscener

Men för bara ett par dagar sedan fotograferades Hayden igen när han kysste Sienna i en parkerad bil nära sitt hem i Toronto.

Lola besökte inspelningsplatsen tre gånger i januari. Bara timmar efter att Hayden vinkat av Lola på flygplatsen checkade han in på samma hotellrum som Sienna.

- När jag besökte Hayden på inspelningen var allt som vanligt. Jag blev ganska överraskad när jag hörde ryktena om honom och Sienna. Vi hade en diskussion om henne och han förnekade att han hade en relation med henne, jag trodde honom.

Men Lola började plötsligt märka en förändring hos Hayden.

- Han blev väldigt kaxig och Sienna likaså. När hennes pojkvän Jude Law var på besök var hon väldigt sur mot honom. Hon ville inte ha honom med under sexscenerna.

- Sienna och Hayden gjorde väldigt trovärdiga sexscener. Det är bara senare som jag har kopplat alla trådar.

”Hayden har gråtit”

Lola tror inte att Haydens och Siennas förhållande kommer att hålla.

- Hayden har gråtit och försökt be om ursäkt. Han har redan lovat att han ska sluta träffa henne, att det bara var en ”grej”.

Men enligt Siennas vänner är ”grejen” en sexaffär som båda två kommer ha stora svårigheter att lägga av med.

Läs mer

Emma Svensson