”Jag är nog mer laddad än Runars skott från badrumsfönstret”

Läs hela chattet med Carola

NÖJE

   Carola säger: Hej nu är jag färdiglunchad efter ett tv-program och en radiointervju på förmiddagen! Somnade under tiden jag gjorde mina naglar innan jag gick till kontoret. Har knappt vaknat sedan i lördags, men mår alldeles utmärkt och glädjer mig som bara den. Tack för era röster och jag ser fram emot att svara på så många frågor jag kan!

lina säger: hej carola! hur känns det att ha gått vidare?

   Carola säger: Det känns superbra och jag har fortfarande inte hämtat mig från det enorma publikstödet jag kände i Skandinavium.

gertrud säger: hej Carola, tycker du att Björn Kjellman är snygg?

   Carola säger: Idag såg jag en otroligt snygg bild på honom i en gammal Damernas Värld, där var han råläcker. En varm människa som passar i olika kostymer. Tycker att han är snyggare i läderjacka än i plommonstop.

joh säger: hej carola! när hörde du låten evighet första gången?

   Carola säger: Efter att jag kom hem ifrån Eurovisions 50-årsjubileum i oktober. Då lyssnade jag på låten med mina väninnor i en bil hem från Dalarö och alla brudarna gillade den på en gång och tittade på mig och undrade om jag inte skulle vara med. Jag kände hur det började pirra i maggropen.

Marcus säger: vad har du planerat inför sommaren?

   Carola säger: Kom precis från ett möte angående sommaren och konsertaktiviteter. Det är ett stort tryck och möjligheterna är många. Troligtvis gör jag kombinerat de största festivalerna och mina egna konsrter, typ Skansen, Storsjöyran. Mer info kommer nästa vecka...

lina säger: hejhej. du var bäst. men har texten något kristet budskap? lycka till

   Carola säger: Ja, det tycker jag att den har. Redan från början så andas den en lovsång, att guds närvaro och liv finns i varje andetag och steg vi tar. Att vi lever för att han först skapade oss. Men man kan även tolka den som mellan två människor och den universiella gemenskapen som man känner enhet i. Den lyckan som uppstår i hjärtan som brinner. Det är en känsla av evighet, som jag även tror finns i himmelen som jag tror att vi kan at del av redan här och nu. Därför sjunger jag i andra versen: Jag vill alltid stanna här, i den här känslan vill jag vara, här är jag fri. Det är en kärlek som alltid finns där oavsett svaghet och brister i våra egna liv. När Jesus betalade priset med sitt liv på korset, och gav oss ett evigt liv.

Lotta säger: Hur ser din livssituation ut just nu? Är du singel?

   Carola säger: Hoppsan! Det återstår att se... Jag är lycklig i alla fall och mår jättebra. Tack för omsorgen.

stefan säger: Vad är skillnaden nu gämfört när du slog igenom med Främling gällande förberedelserna. Går du mer på rutin nu eller är du en människa som minutiöst planerar och förbereder allt? Är du slarvig eller ordningsam?

   Carola säger: Bra fråga. Jag går definitivt inte på rutin, då skulle jag ha velat byta jobb :). Men däremot är jag mer förberedd och erfaren nu än förut. Men har också desto större press på mig. Även större ambitioner hos mig själv. Jag är livsnjutare och kan vara slarvig men också väldigt perfektionistisk. Jag har ett estetiskt öga i helheten i det jag gör.

rob säger: hej. vilken artist ser du som vinnare om inte du skulle vinna?

   Carola säger: Min musikaliska favorit utöver Evighet är Andreas Johnssons Sing for me. Snygg låt.

phile_carola säger: hej carola gillar du någon sport???

   Carola säger: Jag gillar många sporter, älskar friidrott, både att se på och att utöva. Åker slalom, seglar, åker vattneskidor, golfar ibland, spelar tennis & bowling, western-ridning, fotboll är också kul, boxning, formel-1, surfar, långfärdsskridskor, längdåkning. Det enda jag inte provat på är gyttjebrottning, men det kommer nog snart...i chokladglass. Kanske kan vara något för mej och låtskrivarna om vi vinner! Jag har redan gjort en hemlig deal med låtskrivarna om vi vinner...och den är grymt bra!

kerstin_i_usa säger: ar amadeus musikalisk? sjunger ni ihop?

   Carola säger: Ja, i bilen. Vi har superhärliga morgon-sessions på väg till skolan med Michael Jackson på högsta volym med "Black or white". Jag känner igen mig mycket i honom.

Veronica säger: Hej Carola. Grattis. Din låt och ditt framförande var hur bra som helst. Hoppas att du får tävla för Sverige. Hur känns det?? Är du laddad?? Lycka till, jag håller på dig!

   Carola säger: Jag är nog så laddad man kan bli och jag är nog mer laddad än Runars skott från badrumsfönstret en solig vinterdag på 90-talet!

Danne säger: Har du någon gång funderat på att tacka ja till nått utvik som du säkert många många gånger blivit erbjuden?om nej isåfall varför?

   Carola säger: Sådana förfrågningar når oftast inte mina öron utan stoppas redan på kontoret. De vet att jag inte skulle göra det och inte har något behov av det, varken personligt eller artistiskt. Jag tror att man kan vara minst lika sexig med kläderna på. Det har med integritet att göra och skapar respekt. Det lämnar utrymme för fantasin. Den närmaste förfrågan som jag funderat över var att göra baddräktsmode för ett speciellt märke.

   Carola säger: Då får jag tacka för den här gången med härliga frågor med svar från skottladdningar till baddräkter. Vi får väl se vad händer stage 06! Det här blir ett av mina allra bästa år och jag känner att det är en ny tid för mig. Jag har många bra planer och överraskningar framöver. Vi ses. Tack för er kärlek. Jag älskar er! /Carola.