”Jag har inte haft jeans på 25 år”

Roger Pontare chattade med läsarna

NÖJE

Carro säger: VArför har du jämt så udda kläder på dej???

Har du nånsin haft på dej ett par jeans???

   Roger Pontare säger: Jag tycker om att inte vara mainstream, vill hellre ge ett slags avtryck. Jeans är det nog minst 25 år sedan jag hade på mig

Marie i London säger: hej Roger!!!!! Du är bäst - blev så ledsen när du inte gick vidare. Kunde inte se dig dock efter som jag bor i London. Ska du turnera i sommar?

   Roger Pontare säger: Hej Marie, Tack så mycket! Turnerande blir det gott om i sommar. En spelning jag ser fram emot är invigningen av Modos nya ishall i augusti.

nissexxx säger: Hej Roger! Vår dotter Engla (6 år) sa att: "Han (du) ser så glad ut hela tiden...". Då svarade jag: "Ja, det är nog för att han är så nöjd med livet". Är du det?

   Roger Pontare säger: Jag är mycket nöjd med livet!

b> master lol säger: är det sant att du har en kostym gjord av laxskinn !?

   Roger Pontare säger: Jajemen, men det är bara armarna som är gjorda av laxskinn

alicia säger: vad lyssnar du själv på där hemma i cd-spelaren?

   Roger Pontare säger: Det blir mycket Ray Charles och när vi behöver coola ned oss lyssnar vi på Nawang, det är en musiker från nepal som spelar flöjt.

Sarah säger: Hej Roger! ja tyckte du var jättebra! synd att du inte gick vidare. vem tycker du ska vinna på lördag? vilket bidrag är din favorit förutom din egen? ha de bra. kram!

   Roger Pontare säger: Tack så mycket! Jag tror att Carola vinner i Globen, men jag gillar även både MAgnus Bäcklund och Björn Kjellmans låtar, alla låtarna som är i final är mycket bra och värdiga finalister!

Tor_ulf säger: Tja roger, varför gillar du att köra buss?? kör man mycket buss i norrland?

   Roger Pontare säger: DEt är avkopplande efter att man har varit på scenen att få sätta sig i bussen (mitt hem på hjul) och köra några timmar så man får gå ned i varv. DEt blir många mil i bussen men inte bara i Norrland, mitt arbetsfält sträcker sig från smygehuk i söder till treriksröset i

norr.

Charlotta säger: Hej. Min treåriga dotter tyckte jätte mycket om din låt(jag med) hon är helt övertygad om att du är tomten. Hon frågar ibland om jag inte kan sätta på Vinterland på TV:n. Min fråga är

kommer det något på DVD från dig?

   Roger Pontare säger: Silverland kommer på DVD som ges ut med alla melodifestivalbidragen. Jag brukar vara tomte på julafton så helt fel har inte din dotter...

beanie säger: Roger jag har alltid undrat en sak, när började du din karriär? redan som barn?

   Roger Pontare säger: Mitt första gage fick jag på bussen mellan Bockträsk och Slagnäs när jag var fyra år gammal (en burk med fem-öringar)

övik säger: hejsan "pontis". jag tycker du är jättebra på det du håller på med. dessutom så är du ju ganska snygg :) så jag undrar, är du singel?

   Roger Pontare säger: Jag är lyckligt gift med samma kvinna i 30 år.

Moderator säger: Nu tar vi tre frågor till med Pontare, sedan är det dags för nästa artist

Limpan säger: Gillar du någon sport?

   Roger Pontare säger: Jag tycker om skidåkning på längden och gillar att titta på ishockey

figge säger: hej roger gilla din låt som fan kommer det en skiva snart eller

   Roger Pontare säger: Hej, tack så mcyket! Silverland på finns redan på singel men kommer även på mitt nya samlingsalbum som släpps den 24:e mars.

MARIE 29 säger: Hej Roger! Jag undrar vartifrån du hämtar din inspiration?

   Roger Pontare säger: Från naturen, den största kraftkällan av allt! Tack så mycket för mig, Allt gott och ät mer gröt!

Aftonbladet.se