Peyre: Mitt bröst sprack

Paradise hotel-stjärnan tvingas operera sig akut

NÖJE

Smärtan i bröstet ville inte gå över.

Till sist tvingades Natacha Peyre söka läkarvård.

-Mitt bröst sprack. Det ser helt skrumpet ut, säger hon i natt.

Foto: PETER WIXTRÖM
FÖRHÅLLANDE PÅ DISTANS "Jag och David Lofti är fortfarande tillsammans. Vi ska försöka oss på ett distansförhållande, men vi får se vad som händer", säger Natcha Peyre som satsar på en USA-karriär.

I dag opereras Natacha Peyre, 20. Efter att i en dryg veckas tid lidit av smärtor i bröstet fick hon en akuttid på Akademikliniken i Stockholm.

Totalt 49 000 kronor kommer kalaset att kosta.

- Det är jättetråkigt. Men jag är ändå glad att jag satsade på den bästa sortens silikon, annars hade jag kanske haft men för livet nu, säger hon.

Tredje operationen

Det blir Natachas tredje bröstoperation på lika många år. Men tack vare den brittiska modellen Jordan har Natacha insett att det finns pengar att tjäna även på en bröstolycka.

- Jag funderar på om man kan sälja de spruckna implantaten på e-bay. Men jag får nog inte lika mycket pengar för dem, mina har ju vissnat.

Ska på Playboy-fest

Tidigare har Natacha sagt i intervjuer att om hon opererar brösten igen ska hon göra dem mindre. Så blir det inte. Det är fortfarande 430 gram i varje bröst som gäller.

-Jag ska ju försöka mig på en karriär i Los Angeles. Och på Playboy mansion har alla mycket större bröst än mig. Jag vill inte missa något arbete för att brösten är för små.

Nu väntar en dryg veckas rehabilitering efter operationen. Den 5 april flyger hon till USA. Målet är att få ett Green Card och stanna kvar.

- Jag hoppas på att få modellkontrakt. Jag ska på Hugh Hefners 80-års fest, vilket är en bra början. Men jag är glad om jag så får jobb i en korvkiosk. Det är i Los Angeles jag vill vara. Stockholm känns som en liten by.

Tre olika sorters implantat

Deras bröst har också spruckit

Läs mer

Carina Bergfeldt