Hårdrock, schlager eller pop?

Läsarna om vilken låt som har störst chans i Melodifestivalen i Aten

NÖJE

Läsarna är oense om vilken låt som ska ta Sverige till Aten och vidare i Melodifestivalfinalen. Är det BWO, Carola, Rednex, the Poodles eller någon av de andra artisterna som ”äger”?

Några läsare argumenterar för:

Carola

Anna: ”Ska Sverige ha en chans att kvala in till finalen Aten så har vi störst chans med Carola. Låten är bra och dessutom är det någon som har utstrålning så är det Carola. Go for it”.

Slager-Nina: ”Är det någon som kan ta hem segern till Sverige, så är det ju Carola. Hon har fart, fläkt och den rätta glöden. Positiv och en härlig utstrålning och dessutom har hon ju vunnit förr, så jag säger: Carola, absolut. Hon är Bäst”.

BWO

Mysan: ”Helt klart har BWO bäst chans. För att kunna vinna måste det vara en fartig låt med mycket refräng. De är ju dessutom redan välkända utomlands.”

Peppe: ”BWO har störst chans att gå bra i Eurovision eftersom de redan är kända utanför Sveriges gränser”.

Pooodles

perre: ”The Poodles helt klart. Mer hårdrock åt folket!”

The Rose: ”The poodles är klart bäst. Länge sedan man hörde något så bra inom svensk musik. Hoppas att dom vinner på lördag.

Rednex

Yvonne: ”Rednex så klart. Fartfylld och medryckande låt. Helt enkelt en låt som fastnar, det är väl ett gott tecken på en bra låt”.

Jernson: ”Rednex har en låt som sticker ut från mängden genom att den är lite annorlunda, udda men samtidigt cool. Sånt gör sig bra på internationella finalen”.

Kicki Danielsson

Gumman i lådan: ”Den enda schlagerlåten är den som sjöngs av Kicki Danielsson. Hon får min röst”.

Linda Bengtzing

linda: ”Linda Bengtzing är vinnaren för mig!

Magnus Carlsson

TEZZ: ”Den som har den finaste rösten är utan tvekan Magnus Carlsson, hans låt var jättebra, skulle vara kul om han kunde få representera Sverige i Aten”.

Andreas Johnson

Matte: ”Vi måste skicka Andreas. Supersnygg låt! Kommer att ta Europa med storm!"

Birgitta Wilén