Bonnevie har ny man

Norsk tv-stjärna hennes kärlek efter Persbrandt

Foto: peter kjellerås, nrk
"DE ÄR ETT KÄRLEKSPAR" Maria Bonnevie och norske tv-stjärnan Fredrik Skavlan har varit ett par i två månader, enligt tidningen Verdens Gang. Bonnevie separerade från Persbrandt i höstas.
NÖJE

Maria Bonnevie har hittat kärleken igen.

Efter uppbrottet med Mikael Persbrandt är hon nu ihop med den norske tv-stjärnan Fredrik Skavlan, 39, uppger tidningen VG i dag.

Foto: Andreas Bardell
Persbrandt ska snart bli pappa för första gången - mamma är Lundells dotter Sanna.

Skådespelerskan Maria Bonnevie, 32, var under flera år ihop med

Mikael

Persbrandt, 42. Förhållandet tog slut i höstas när det blev känt att Persbrandt väntar barn med Ulf Lundells dotter Sanna, 26.

"Gick hand i hand"

Norska Verdens Gang skriver att även Bonnevie har hittat kärleken igen. Den nye mannen är Fredrik Skavlan - en av Norges största tv-profiler.

"VG har pratat med en mängd personer i kretsen kring Skavlan och Bonnevie som bekräftar att de båda har funnit varandra och har blivit ett kärlekspar", skriver tidningen.

Även veckotidningen Her og Nå har rapporterat om paret. Enligt dem ska paret ha gått hand i hand till "I väntan på Godot" på Nationaltheatret i Oslo.

Skavlan är programledare för talkshowen "Först och sist" som lockar runt en miljon norska tittare. Programmet sänds även i SVT.

Bonnevie och Skavlan har känt varandra i flera år. Enligt VG har de varit ett par i två månader, men har hållit "en låg profil".

Persbrandt åker till Norge i veckan för att spela in filmen "The Kautokeino rebellion".

Aftonbladet sökte i går Bonnevie och Persbrandt för en kommentar.

Hade ett stormigt förhållande med Persbrandt

Läs mer

Jon Forsling