Kevin Costner pekas ut i sexskandal

Massös: ”Han ofredade mig”

NÖJE

Lyxiga golfhotellet Old course i St. Andrews skakas av en rejäl skandal. En massös fick sparken efter att hon klagat på att en Hollywood-stjärna onanerat framför henne 2004.

Foto: ap
Kevin Costner med sin fru Christine Baumgartner.

Mannens namn har inte avslöjats av rättsliga orsaker, men enligt bloggsajten Gawker är det Kevin Costner som är den skyldiga. Anledningen till att han misstänks är hans nära vänskap med hotellets ägare, Herb Kohler.

- Det är ohållbart att Mr Costners namn nämns i den här historien, i ett försök att pressa hotellet att förlika med den här kvinnan, säger Costners talesman Paul Bloch.

”Ville berätta allting”

The mirror skriver att skådespelaren var på golfsemester med sin fru när han fick massage på lyxhotellets spa. Efteråt släppte han handduken, tog tag i massösens handled och blottade sig för henne, och sedan utförde han den ”vidriga” akten.

- Det var äckligt. Trots att han är en superstjärna fattade jag inte hur han kunde tro att han skulle komma undan med någonting sådant. Han ofredade mig och jag ser det som ett brott, säger den 34-åriga massösen.

- När jag masserade hans fru efteråt ville jag berätta allting för henne.

När massösen sparkades, efter att ha informerat sina chefer om händelsen, anmälde hon dem för bland annat sexuell diskriminering och avskedning utan giltligt skäl.

Emma Svensson