Jennifer Aniston gifter sig hos Oprah

Spekulationer i Hollywood om att hon vill hinna före Brad

Foto: Columbia Pictures
Bröllopsklockor klämtar? Det ryktas i Hollywood att Vince Vaughn och Jennifer Aniston planerar ett stort sommarbröllop.
NÖJE

Romansen mellan Jennifer Aniston och Vince Vaughn har precis blivit officiell. Men det spekuleras redan om att bröllopsklockor snart kommer att klämta.

Enligt Sunday Express planerar Hollywoodstjärnorna ett stort bröllop i sommar. Hemma hos Jennifers nya bästis Oprah.

Foto: AP
Polare Bröllopet kommer enligt Sky news hållas hemma hos tv-stjärnan Oprah Winfrey.

Det var inte länge sedan paparazzi-fotograferna förgäves väntade utanför George Clooneys villa i Italien. Brad Pitt och Angelina Jolie skulle äntligen gifta sig. Men de envisa ryktena visade sig vara falska.

Planerar sommarbröllop

Nu spekuleras det i stället i om Brads exfru blir den som hinner först fram till altaret. Enligt Sky news planerar Jennifer och hennes långe pojkvän Vince ett stort sommarbröllop.

– Hon vill att det ska bli storslaget och påkostat på en skala som inte har setts sedan bröllopsveteranen Elizabeth Taylors glansperiod, berättar en vän till Jennifer för Sunday Express.

– Alla i Hollywood kommer att prata om Jens bröllop.

Gifter sig hos Oprah

Enligt uppgift kommer giftemålet äga rum hemma hos pratshow-drottningen Oprah Winfrey i hennes palatsliknande hem i Kalifornien. Jennifer och Oprah är sedan en tid tillbaka goda vänner. Tv-stjärnan har stått på Anistons sida i det kalla kriget mellan henne och ex-maken Brad Pitt.

Läs mer:

Sandra Wejbro