Nu har Olinda fixat brösten

”Jag gjorde det för min egen skull, inte för att få mer killar”

NÖJE

Hon har tidigare hånat bystiga dokusåpatjejer för deras implantat.

Nu har Olinda Borggren själv opererat brösten.

- Jag närmar mig 30 och de hade börjat sagga, säger hon.

Foto: STEFAN MATTSSON
nyopererad Olinda Borggren har tidigare varit kritisk mot tjejer som opererar sina bröst. Men nu har hon själv gjort det. ”Jag hade inte varit olyckligare om jag inte gjort det”, säger hon till Aftonbladet.

Olinda Borggrens förklaring till bröstförstoringen är enkel.

- Jag ville bara lyfta dem för de hängde lite. Jag gjorde det för min egen skull och inte för att få mer killar, säger hon.

Ingreppet skedde den 22 januari i år. Olinda lät lägga in silikoninplantat som brukar kallas geléhallon - 175 gram i det ena och 205 gram i det andra bröstet till en kostnad av 45 000 kronor.

Olika stora bröst

- Mina egna bröst var olika stora vilket ju är vanligt hos många tjejer.

Många patienter passar på att göra brösten större men det ville inte Olinda.

- Jag är så liten i mig själv och vill inte se ut som en bimbo. Jag har fått bitchstämpeln istället. Hade jag velat ha jätteboobs hade jag satt in det.

Olinda gjorde ingreppet hos en kvinnlig läkare som jobbar med rekonstruktiv kirurgi.

Säljer bilder på sig själv

- Hon har mest hand om cancerpatienter så det handlar inte bara om skönhet. Jag förstår inte hur läkare kan godkänna att vissa unga kvinnor som vill lägga in 750 till 1000 gram i varje bröst.

Nu säljer hon bilderna på sig själv efter bröstförstoringen på sin och Patricks hemsida oplounge.com - till en kostnad av 20 kr.

- Det kostar ju att underhålla sajten. Men det är inte så att jag tror att jag kommer att få värsta kontrakten nu. Det här handlade bara om mig och att jag ska få känna mig lite kvinnligare.

Olinda om...

Susanne Nylén