Britney i jättebråk

Vakter fick stoppa gräl med Kevin

NÖJE

HOLLYWOOD

Resan till Dallas innehöll inte lika mycket kärlek som Britney Spears och Kevin Federal ville ge sken av.

Nu har de rykt ihop ordentligt.

Foto: AFTONBLADET BILD
Skrek mitt i natten Britney Spears och Kevin Federline rök ihop i ett våldsamt gräl när de övernattade på ett lyxhotell i Dallas. Klockan tre på natten klagade grannarna. Till slut fick hotellets vakter ta sig in på rummet för att skilja dem åt.

De grälade så häftigt att vakter tvingades ingripa i deras lyxsvit och skilja dem åt.

Klockan var långt efter midnatt i lördags morse då mer än en gäst kunde höra det kända paret skrika åt varandra i sviten inne på lyxiga Crescent Court Hotel.

Gång på gång tog kändisarna ut sin ilska på varandra.

Gästerna klagade

Till slut stod gästerna inte ut längre. Klockan tre på morgonen - efter flera klagosamtal till receptionen - kallades hotellvakter till parets svit där de trätande skiljdes åt.

När stämningen lugnat ner sig varnades Britney och Kevin för att börja gräla igen och att de riskerades att kastas ut från hotellet.

Fajten kommer inte som en överraskning från en person som är bekant med det kända paret.

- De gör slut och blir ihop hela tiden, säger han.

Bråket inträffade enligt amerikanska medier då Britney och hennes make nått Dallas under den pr-turné som han är ute på för att lansera sin musikkarriär.

Hittills har det gått trögt. De singlar han släppt på internet har sågats av recensenterna.

I höst kommer debutalbumet, "Playing with fire".

Reste iväg

Det är långt ifrån första gången paret grälat.

Så sent som för några veckor sedan reste Britney till Hawaiiön Maui på egen hand. Det rapporterades då att hon fått nog av sin make och ville leva själv.

Efter tre dygn tillsammans med sin son Sean Preston och sin mamma ångrade hon sig dock och återförenades med Kevin Federline i semesterparadiset.

Magnus Sundholm