Första bilden på Marks babylycka

Levengood och dottern njöt av vårsolen i Stockholm

1 av 3 | Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
Mark Levengood tog sin nyfödda dotter på en solig promenad i Stockholm. Flickan, som ännu inte fått något namn, är Mark Levengoods och Jonas Gardells andra barn.
NÖJE

Här är första bilderna på Mark Levengoods nya pappalycka.

Under gårdagen var han och dottern ute och njöt av vårsolen.

Barnet - som är 1,5 månad - har ännu inte fått något namn.

Bebisen är Jonas Gardells, 42, och Mark Levengoods, 41, andra barn. De har sedan tidigare sonen Amos, 3.

Både Jonas och Mark har varit förtegna om sina barn, men när Amos föddes skrev Jonas Gardell en debattartikel i Aftonbladet.

Skrev debattartikel

-Vi har fått barn nu. Det finns inget som är omöjligt för Herren. Vi hoppas att vi ska vara kärleksfulla och engagerade föräldrar till detta lilla mirakel som fått heta Amos, skrev han då.

När det var dags för barn nummer två, blev det en kortare kommentar från paret: Det känns jättekul att Amos fått en syster.

De har två mammor

Förutom sina två pappor har Amos och hans lillasyster även två mammor. Amos biologiska mamma heter Ingeborg Svensson, 40. Hennes partner Fanny Ambjörnsson, 32, är den nya bebisens biologiska mamma. Alla fyra är alltså biologiska föräldrar; Mark och Fanny åt den nya dottern, och Jonas och Ingeborg åt Amos.

De båda paren bor nära varandra på söder i Stockholm och har gemensam vårdnad om barnen. Mark arbetar just nu som programledare i "Vi i femman" men har tagit en time-out från andra framträdanden.

- Jag vill fokusera på familjen nu, sa han efter dotterns födsel.

Tidigare artikel:

Carina Bergfeldt