Whitney Houston in på avgiftning – igen

"Crackmissbruket värre än någonsin"

NÖJE

Stjärnsångerskan Whitney Houston blir inte kvitt sina svåra drogproblem och för tredje gången på lika många år har hon nu blivit inplockad på en drogavvänjningsklinik.

- Whitney kan inte hålla sig borta från droger, säger svägerskan Tina Brown.

Whitney Houstons drogproblem har varit en lång och plågsam följetong i tidningar världen över i många år och enligt uppgift har sångerskans crackmissbruk knappast minskat, snarare ökat på senare tid.

Nytagna bilder på Houston skvallrar om en stjärna i spillror och läget sägs vara akut. Nu har megadivans familj åter igen övertalat henne att söka hjälp.

Whitneys svägerska Tina Brown avslöjar för Daily Mirror att Houston lagts in på avgiftning, för tredje gången på lika många år.

- Först trodde vi att hon försvunnit på en av sina drogutflykter men efter ett par dagar fick vi reda på att hon lagts in på en klinik, säger Brown till tidningen.

- Det enda Bobby säger är att hon får behandling, på ett avlägset ställe.

Chockerande bilder

Skvallerpressen i England publicerade nyligen skakande bilder tagna inne på Whitney Houstons badrum. Där fanns droger överallt, kokainskedar och till och med en crackpipa.

- Sanningen måste komma fram. Whitney kan inte hålla sig borta från droger. Hon nyttjar dem varje eviga dag. Det är hemskt, alla är så rädda, säger Tina Brown enligt America Enquirer.

Jim Jaber

ARTIKELN HANDLAR OM