Babyn föll i golvet — tre gånger

Britney sov – då for sonen ur sängen

NÖJE

HOLLYWOOD

Efter smällen som kostade Britney Spears son en spräckt skalle avslöjas popstjärnans svarta facit som mamma.

Ytterligare två gånger har lille Sean Preston farit i golvet.

Båda gångerna sov Britney.

VAKNADE AV SKRIK Britneys son har ramlat ur sängen två gånger när stjärnan sov. Och nyligen spräckte sonen skallen när han ramlade i golvet.

– Hon blev dödsförskräckt när hon vaknade och hörde sin lilla pojke skrika. Hon fann honom liggande med ansiktet neråt efter att han ramlat ur sängen, säger en uppgiftslämnare.

Till skillnad från händelsen med barnstolen undkom Sean Preston oskadd. Smällen dämpades av heltäckningsmattan i Britneys och Kevins sovrum.

- Men två veckor senare hände samma otäcka grej igen. På nytt vaknade Britney av att pojken låg på golvet och skrek, säger en källa i National Enquirer.

Ironiskt nog var det då som popstjärnan bestämde sig för att anlita en barnflicka. Och det var hon som passade Sean Preston när pojken gled ur hennes famn och föll huvudstupa i golvet.

Stiger upp två på dagen

Trots att Britney inte kan lastas för den händelsen får hon inget bra betyg som hemmafru. Uppgiftslämnaren avslöjar att:

Britney sover till två på dagen och har en slarvig hushållerska som låter stjärnans tre hundar uträtta behoven inomhus.

Britney är livrädd att hennes före detta livvakter ska avslöja hennes drogförflutna, vilda sexliv och stormiga äktenskap.

Hon exploderade av ilska efter att ha funnit Kevin i huset med en narkotikalangare.

Mer Britney:

Magnus Sundholm