George Michael skyller på Elton

Har gjort hans liv till en såpopera

1 av 2 | Foto: AP
Talade ut George Michael har intervjuats av pratshowvärden Michael Parkinson. Han skyller sina problem på Elton John och kallar påskhelgens bilkrasch för en ”parkeringsolycka”.
NÖJE

I helgen greps George Michael för att ha krockat med tre bilar. Nu har popstjärnan talat ut om sina problem i pratshowen ”Parkinson”.

Och han skyller allt på den förre polaren Elton John.

Tonen i intervjun var visserligen skämtsam, men relationen till den tidigare vännen är uppenbart frostig. Elton John har tidigare sagt att George slänger bort sin talang och är olycklig.

– Tyvärr har varje artist en egen såpopera idag, förklarade den tidigare Wham-stjärnan i intervjun.

– Min började med Eltons uttalande för 18 månader sen när han inte hade sett mig på flera år. Av någon anledning har jag sedan försökt bevisa att jag inte är olycklig. Det har gjort mig sårbar.

Är en ”fruktansvärd bilförare”

Popstjärnan hävdar också att han aldrig mått bättre. Incidenten i helgen då han krockade med tre bilar avfärdar han som en ”parkeringsolycka”. Han stod i en brant backe och råkade köra in i bilen framför sig när han manövrerade ut. Den bilen krockade i sin tur in i nästa fordon. George avfärdar alla uppgifter om att han sedan försökte smita.

– Jag är en fruktansvärd bilförare, erkänner han däremot.

I intervjun hos Michael Parkinson berättar han också att han ska ge sig ut på sin första turné på 15 år. Dessutom planerar han att gifta sig med sin partner Kenny Goss, förmodligen i samband med att de firar sitt 10-års jubileum.

Läs mer:

Sandra Wejbro