Britney är gravid igen

Popstjärnan brast i gråt efter beskedet

NÖJE

HOLLYWOOD. Nu kan de sociala myndigheterna få mer att göra.

Britney Spears ska bli mamma igen.

I natt kom uppgifterna som bekräftar den senaste tidens rykten.

Foto: ALL OVER PRESS
Britney Spears väntar sitt andra barn.

— Det är 100 procent säkert att hon är gravid, rapporterar vanligtvis välunderrättade US Weekly i den utgåva som når de amerikanska tidningshandlarna i dag.

När Spears fick det positiva graviditetsbeskedet av sin läkare brast hon i gråt.

– Hon började stortjuta, skriver tidningen.

Höll det hemligt

I flera veckor har havandeskapet varit en väl bevarad hemlighet. Hon och maken Kevin Federline har vetat att lille Sean Preston, 7 månader, ska få ett syskon ända sedan i början av februari.

Först under påskhelgen fick hennes släktingar reda på att popstjärnan väntar sitt andra barn.

I flera veckor har det spekulerats i att Britney är gravid igen. Men uppgifterna har avfärdats av källor i popstjärnans omgivning. Hennes kurvor har förklarats med att hon ännu inte blivit av med de extra kilona från sin

första graviditet.

Än mer tycktes påståendet skjutas ner av det faktum att Britney setts dricka på krogen.

Inte heller nu gör Britney något för att skingra frågetecknen. Hennes taleskvinna Leslie Sloane har hittills valt att avstå från kommentarer.

Stormig relation

För Britney och Kevin lär graviditeten bara sätta ytterligare press på deras redan stormiga förhållande. Ända sedan hon var höggravid med Sean Preston har de gång på gång råkat i gräl.

– De där två bryter och blir ihop hela tiden, har en av sångerskans kompisar sagt.

Vid ett tillfälle gick det så långt att Britney sparkade ut Kevin och sedan tog deras barn och stack till Hawaii. Men efter fem dagar ångrade hon sig och de återförenades på en strand på Maui.

Stämmer uppgifterna i natt är Kevin på väg att bli fyrabarnsfar. Från förhållandet med Shar Jackson har han två barn. Hon var i Britneys situation – hon väntade deras andra barn – när han lämnade henne för sångerskan.

Britneys år som mamma

Magnus Sundholm