Svenske Gustav mötte Snoop Dogg på Heathrow

”Han var inte irriterad på något sätt”

Foto: Gustav Segerstéen
Gustav och Snoop Dogg utanför skivaffären på Heathrow.
NÖJE

Gustav träffade rapstjärnan precis innan arresteringen: "Snoop själv hade ett trevligt sätt, det var snarare hans livvakter som var hetsiga", säger han

Svenske Gustav Segerstéen skulle ta planet hem till Stockholm när han mötte Snoop Dogg på Heathrow. Gustav fick syn på rapstjärnan i flygplatsens skivbutik. Snoop stod i affären med en stor sedelbunt och var på väg att köpa DVD-filmer. När han var klar med sina inköp gled Gustav förbi de biffiga livvakterna för att fråga om han fick ta ett fotografi av honom tillsammans med Snoop.

— Det var snarare livvakterna som var hetsiga. Snoop själv hade ett trevligt sätt, säger Gustav.

Han berättar vidare hur fler fans samlades för att ta fotografier på stjärnan som började skriksjunga: "Is it a bird? is it a plane? no its ...mumbeling something"

Sedan promenerade han och hans livvakter iväg.

Gustav å andra sidan gick ner till sin gate. På väg till Stockholmsplanet såg han att det stod en klunga folk inne i taxfreebutiken, men det var ingen turbulens där just då.

— Jag blev förvånad av att läsa om arresteringen för Snoop verkade trevlig. Det är svårt att få en bild av en person på så kort tid men när jag träffade honom var han inte irriterad på något sätt, säger Gustav.

Läs mer:

Anna Swantesson

ARTIKELN HANDLAR OM