Baldwin greps med kokain

Kändisbrorsan knarkade på motell – gömde en man på toaletten

NÖJE

Skådespelaren Daniel Baldwin, 45, har åter hamnat i klistret. Förra helgen greps den näst äldste brodern i kändisfamiljen på ett motell i Santa Monica.

Baldwin var hög på droger. Polisen upptäckte också en man som gömde sig på toaletten.

Foto: Canal +
I konflikt med lagen Daniel Baldwin har gripits för knarkbrott.

Han är mest känd som polis i tv-serien ”Uppdrag mord” och som en av bröderna Baldwin (de andra är Alec, Stephen och Billy). Men han är också ökänd för sina duster med lagens män.

Den 22 april greps skådespelaren efter att polisen fått klagomål om oväsen från ett motellrum i Santa Monica, Kalifornien. Daniel Baldwin hittades med en drogpipa i handen. Polisen upptäckte också en annan man i badrummet.

Övernattade i fängelset

Enligt Hollywood.com beslagtogs en mindre mängd kokain på rummet. Båda männen erkände också att de använt droger.

Skådespelaren fick tillbringa natten i en cell, men släpptes nästa dag efter att ha betalat borgensumman på 10 000 dollar. Den 22 maj ska han inställa sig i rätten.

Naken och hög på crack

Det här är inte första gången kändisbrorsan ställer till det för sig. 1998 sprang han naken och hög på crack genom New Yorks flotta Plaza hotel. Polisen hade kallats dit efter att ha fått klagomål om att han tittade på porrfilmer med extremt hög ljudvolym.

Daniel Baldwin fördes sedan till sjukhus där han vårdades för en överdos. När skådespelaren piggnade till erkände han sig skyldig till förargelseväckande beteende. Han dömdes till tre månaders drogrehabilitering.

Sandra Wejbro