Bullock kär - via e-post

Superstjärnan om sin make och nya filmen

NÖJE

LONDON. I sin nya film skriver Sandra Bullock brev till sin hemliga kärlek.

I verkliga livet fick maken henne på fall via e-post.

- Men mejl kan aldrig ersätta riktiga möten - det är enda sättet att avgöra om någon är full av skit, säger hon.

Sandra Bullock med sin äkta mc-make, Jesse James.

"Huset vid sjön" är en omöjlig kärlekshistoria mellan Keanu Reeves och Sandra Bullock. De lever i olika tider - hon i 2006 och han i 2004. Enda sättet att kommunicera är genom att lämna brev i en postlåda vid ett speciellt hus.

Okej i skräckfilm

- Människor har inga problem med det onaturliga när det gäller skräckfilmer, då kan folk komma ut ur en tv-apparat eller toalettstol. Men när det gäller kärlek blir det stora diskussioner, säger Bullock när Aftonbladet träffar henne i London.

Hon är på ett strålande humör, skämtar och gestikulerar så att journalisterna nästan blir bländade av de stora diamantringarna på vänster ringfinger.

För ett år sedan gifte hon sig med mc-killen Jesse James, känd från tv-programmet "Monster garage". Men han fick jobba hårt för att få henne på fall. 42-åriga Bullock säger att hon tidigare i livet gjort allt för att undvika giftermål.

- Det är fruktansvärt om man ändrar på vem man är bara för att få en ring på fingret. Men det händer ofta. Många verkar vilja ha ringen och bröllopet, men inte själva relationen och allt hårt jobb, säger hon.

"Man kan ljuga i mejl"

James uppvaktade henne ihärdigt via mejl. Men hon hade aldrig svarat om de inte träffats öga mot öga först.

- I mejl kan man hitta på de mest fantastiska lögner. E-post är väldigt smidigt och kan funka ibland, men vissa saker går förlorade. Det kan aldrig ersätta personliga möten.

Sofia Stridsman