Ex-killarna: Sån är hon

Nu talar de ut om livet med Carola

NÖJE

De har tigit och avböjt kommentarer.

Men nu berättar älskare och pojkvänner om livet med Carola i tidningen Klick!.

- Hon kidnappade mig med helikopter, säger gamla kärleken Anders Hellqvist.

Foto: SVEN-OLOF ENGLUND
omsvärmad Flera av Carolas ex-pojkvänner berättar nu om sina förhållanden med stjärnan.

Tidningen Klick! har gjort ett stort dokument om stjärnans liv-och kärlekar - inför 40-årsdagen på fredag. Carola har genom åren kopplats ihop med flera män som Niclas Wahlgren, Richard Herrey, sydafrikanen Rob och musikern Lars Sandström.

Nu berättar några av kärlekarna för första gången om hur det är att leva med Carola. Och om trycket.

"Klart man blev rädd"

-Det är klart att man blir rädd. Första dagen kom det 70 samtal från olika tidningar. Allt blir ju annorlunda. Men det var bara att försöka rida ut stormen och försöka se till att det blev minsta möjliga katastrof, säger Lars Sandström, som hade en kärlekshistoria med Carola 2002.

-Hon var en bra och ärlig tjej och en frisk fläkt. En generös människa på alla sätt.

-Hon var absolut inte lika ointelligent som jag trott och hade mycket sunda värderingar. Och vi hade samma typ av humor, en stenhård humor med mycket drastiska formuleringar, säger han i Klick!.

Spontan stjärna

Anders Hellqvist var Carolas pojkvän 1984-1986 och är idag en av Carolas närmaste vänner. Han berättar om en spontan och kärleksfull stjärna.

-När jag muckade från lumpen fick jag en bindel för ögonen och fördes till en helikopter. Hon kidnappade mig, och vi flög till mitt lantställe (skratt).

Klick! avslöjar även turbulensen kring Carolas nuvarande förhållande med Edward John. Personer i parets närhet sprider rykten om Carola som lössläppt och opålitlig för att skada relationen, berättar vänner.

-Hon har ringt vänner och gråtit och varit förtvivlad över det här. Hon tycker att det är fruktansvärt, säger en vän till Klick!.

Dan Panas, Carina Bergfeldt