Tv-stjärnor i bilkrasch med rattfyllo

Ellen DeGeneres och flickvännen de Rossi skadade

NÖJE

Ellen DeGeneres och flickvännen Portia de Rossi blev påkörda av ett misstänkt rattfyllo i Los Angeles i fredags.

Tv-stjärnorna klagade på nackskador efter kraschen.

Foto: AP
Olycksfåglar Ellen DeGeneres och Portia de Rossi.

Enligt People magazine var tre bilar inblandade i olyckan. DeGeneres och de Rossi stannade vid ett rödljus på Sunset Boulevard och en annan bil saktade in efter dem. Den tredje bilen, körd av en 52-årig kvinna, kraschade däremot rakt in i de stillastående fordonen.

Både Ellen och Portia såg märkbart skakade ut när de klev ur sin bil, uppger nyhetssajten tmz.com. De klagade på smärtor i nacke och rygg efter olyckan, men behövde inte åka till sjukhus. Bilen fick också lätta skador.

Förnekar rattfylleri

Den 52-åriga kvinnan arresterades misstänkt för rattfylleri. Eftersom hon vägrade ta blodprov blev hon automatiskt av med körkortet i sex månader. Men i en intervju med tmz.com hävdar kvinnan att hon är helt oskyldig.

– Jag är bara en normal hustru. Jag åkte till mataffären och var på väg hem. Jag kommer att bevisa att jag inte var full.

Den fjärde säsongen av Ellen DeGeneres pratshow kunde ha premiär som planerat på måndagen - med sångaren Justin Timberlake som gäst. Portia de Rossi är mest känd för sin medverkan i tv-serien "Ally McBeal".

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM