Paris talar ut om rattfyllan

"Jag ville köpa en hamburgare i drive thrun"

Foto: TMZ.com
Hämtas av familjen Paris Hilton hämtades igår natt på polisstationen av sin familj. Tidigare på kvällen hade hon stoppats av polisen två gånger. Andra gången greps hon för rattfylla.
NÖJE

Paris Hilton greps igår för rattfylla. Nu avslöjas att hon stoppades två gånger samma kväll.

Idag kom förklaringen. Enligt henne själv drack hon endast en drink. Sedan kände hon sig sugen på en hamburgare.

Paris Hilton stoppades av polisen under torsdagen. De hade observerat hennes konstiga körstil och misstänkte att hon var påverkad av alkohol. När testerna var klara visade det sig att stjärnan hade 0,8 promille alkohol i blodet. Men själv tar hon lätt på saken.

– Allt är så överdrivet och det sårar verkligen mina känslor. Det där var väl ingenting, sade hon några timmar senare i en radiointervju.

Paris Hilton hade också stoppats av polisen tidigare på kvällen innan hon greps för rattfyllan, rapporterar tmz.com. Men enligt henne tog hon bara en drink under kvällen.

– Jag tog en margarita och jag svalt för jag hade inte ätit något på hela dagen.

Var väldigt hungrig

Paris säger att hon därför var otroligt hungrig och sugen på en hamburgare och det ska vara förklaringen till att hon körde snabbt. Hon förnekar att hon ska ha kört oaktsamt.

– Kanske körde jag lite väl snabbt och jag stoppades. Men jag var bara extremt hungrig och ville köpa en hamburgare i "drive thrun".

Enligt Paris Hilton försöker polisen bara sätta ett exempel.

– De sa till och med "det är många människor som ser det här". Vi vill inte att de ska tro att du får någon specialbehandling.

Ännu har hon inte blivit åtalad för något brott. Inom de närmaste dagarna kommer åklagarmyndigheten fatta beslut om hon kommer åtalas eller inte.

Kan gynna hennes karriär

För många kändisar så innebär en rattfylla ingen positiv publicitet men det spekuleras redan i att det i Paris fall kan vara positivt.

– Paris Hilton kan bli ännu mer känd i och med att hon blev gripen av polisen. Hon har ägnat hela sitt vuxna liv åt att vara partyprinsessa, säger publicisten Michael Levine till tv-kanalen KSHB.

Aftonbladet.se igår:

Fler artiklar om Paris Hilton:

Andra kändisar som kört galet:

Susanna Vidlund

ARTIKELN HANDLAR OM