”En tredje person var i rummet”

Rättsläkare har fått fram nya uppgifter kring Anna Nicoles son

NÖJE

TORONTO

Nu ökar mystiken kring Anna Nicole Smiths bortgångne son.

Polisen utreder händelsen som ett brott.

Ytterligare minst en person uppges ha befunnit sig i Anna Nicoles sal på förlossningsavdelningen i Bahamas när 20-årige Daniel Smith dog i en hjärtattack.

Minns inget Anna Nicole Smith har tappat minnet.Foto : MANUEL BALCE CENETA

- Personen tillhörde inte personalen på Doctors Hospital, säger Reginald Ferguson, talesperson för Bahamaspolisen.

Först den 23 oktober kommer obduktionen av Daniel Smith att offentliggöras. Men redan i går kallade rättsläkaren dödsfallet för "misstänkt".

Tror att de vet

- Varje gång det råder oklarheter kring ett dödsfall genomförs en formell utredning för att klargöra hur personen dog, säger chefsinspektör Bradley Neely.

Rättsläkaren Linda Virgill uppgav i går att myndigheterna tror att de vet vad som tog livet av den före detta Playboymodellens son. Hon sa också att det inte fanns några fysiska skador på Smith.

- Jag kan bekräfta att det definitivt fanns en tredje person i rummet då sonen dog och jag vet vem den personen är. Men av olika anledningar vill jag inte avslöja identiteten.

Fick sövas ner

Anna Nicole kan inte hjälpa till att räta ut frågetecknen. Hon blev så förkrossad över sonens död att hon tvingades sövas ner och efteråt uppges hon ha förlorat minnet.

- Slaget och sorgen över Daniels plötsliga död i kombination med bedövningen har varit så extrem att hon inte minns något av händelsen, säger hennes Bahamasbaserade advokat, Michael Scott.

Anna Nicoles son avled i söndags morse på det sjukhus i Bahamas där hans 38-åriga mamma tre dagar tidigare nedkommit med en dotter.

Lokala medier har uppgett att 20-åringen dog av en överdos.

- Det är bara oansvariga spekulationer, säger Scott.

Tidigare artiklar:

Magnus Sundholm