Läsarna: ”På spåret” håller stilen

Oldsberg skämtade om sin huvudskada

NÖJE

”På spåret” tuffar på och publiken är nöjd. Så kan läsaromröstningen på aftonbladet.se sammanfattas.

Detta efter ett program där Ingvar Oldsberg skämtade bort att han gått rakt in i studiodekoren.

Foto: SVT, Bo Håkansson
Ingvar Oldsberg inledde programmet med att skämta om sin huvudskada under inspelningen av kvällens ”På spåret”.

Vid 23-tiden hade över 6000 personer lämnat sin röst om ”På spåret”. Av dessa tyckte 13,1 procent att programmet blivit bättre. 26 procent tyckte att den klassiska lördagsunderhållningen blivit sämre. Men över 60 procent är nöjda med programmet och tycker att det håller stilen.

”Härenstam fick nyttig lektion”

Kvällens gäster var Magnus Härenstam och Kajsa Ingmarsson som mötte Caroline af Ugglas och Göran Hägg. Programformat som bygger på gäster är beroende av att gästerna funkar. ”På spåret” har ju genom åren skapat en stabil bas av stjärnor som Lennart ”Hoa Hoa” Dahlgren, Björn Hellberg och senast Stefan Holm. Så här tyckte läsarna om kvällens gäster

”Härenstam fick en nyttig lektion i hur det kan kännas att sitta på svarsbänken. Hägg var bra och Caroline likaså. Samma goda klass på programmet som tidigare år”, tyckte karlskogsgurra.

”Pinsamt dåligt”

Programmet idag den 5/11-06 måste vara ett av de absolut sämsta genom alla tider. Hur har man plockat ut de nya deltagarna?, skriver Jimrobert under rubriken ”Pinsamt dåligt”.

Signaturen får medhåll:

”Det var väl kanske inte det sämsta programmet - men du har rätt - långt upp till normal standard, skriver Torres och avslutar sitt inlägg:

”Även om vissa av deltagarna håller en låg klass så lyfts det ju alltid upp av programledarna!”

Fortsätt diskutera ”På spåret” i vårt forum.

aftonbladet.se