Britney begär skilsmässa

Nu har hon separerat från Kevin Federline

En kedja av händelser ledde fram till sprickan. Nu har Britney Spears och Kevin Federline separerat.
NÖJE

CNN uppger att Briney Spears har begärt skilsmässa från sin make Kevin Federline.

Skälet uppges vara ”oförenliga skillnader” i deras äktenskap.

Det var i går som paret officiellt separerade.

Britney Spears lämnade idag in sin ansökan om skilsmässa från Kevin Federline till en domstol i Los Angeles. Hon begär ensam vårdnad om parets två barn, ettårige Sean Preston och Jayden James, som föddes i september i år.

Det finns ingen speciell orsak till skilsmässan, uppger TMZ. Detta stöds av att Britney begär skilsmässa med en juridisk term som inte kräver bevis för att maken begått något fel. Enligt källor i Hollywood var det i stället en kedja av händelser som ledde fram till Britneys beslut att separera från Kevin Federline.

Åtskilda i New York

Både Britney Spears och Kevin Federline var i New York den gångna helgen. Men paret syntes aldrig tillsammans och Britney dök aldrig upp på makens fester i samband med lanseringen av cd:n ”Playing with fire”.

På frågan om det fanns någon osämja i äktenskapet svarade Federline enligt People:

– Jag slösar inte min energi på att tänka på sådana saker. Jag fastnar inte i det.

Britney spenderade måndagen med att charma David Letterman i hans talkshow. En sprudlande glad Britney i ny frisyr gjorde överraskade Letterman i studion.

Britney har skaffat stjärnadvokat

Paret gifte sig i oktober 2004 och det finns ett äktenskapsförord. Enligt skilsmässohandlingarna förbehåller sig Britney Spears rätten personliga ägodelar som smycken lämnas utanför skilsmässan.

Britney har hyrt in stjärnadvokaten Laura Wasser – en av de mest rutinerade skilsmässoadvokaterna i Hollywood. Hon har bland annat har representerat Angelina Jolie och Nick Lachey.

Äktenskapet med Federline är Britneys andra. Första äktenskapet ingicks i januari 2004, men upphävdes efter några dagar.

Tidigare artiklar:

Car-Magnus Fagerholm