”Jag är född 2043”

Läs hela chatten med ”Addis Black Widow”

NÖJE

De åkte ut först i lördagens delfinal av Melodifestivalen.

Men medlemmarna i ”Addis black widow” deppar inte för det.

Nedan kan du läsa hela chatten med gruppen.

Foto: Peter Wixtröm

Emmy säger: Hej, hur är det meningen att man ska känna sig när man hör Clubbin? Vad ska man få för känsla? Enligt er själva.

Addis Black Widow säger: Hmm, det är en bra fråga. Jag har aldrig tänkt på det. Men man ska nog känna sig som om man är på ett husparty och har kul.

Bläckis säger: Hur många är ni i bandet? Vad heter ni? Hur länge har ni hållt på?

Addis Black Widow säger: Det är fyra i clubbin. Annars är det folk som kommer och går. Upp till nio personer som mest. Våra melodier är så olika så det krävs olika personer till varje låt

PJ-ARBOGA säger: har du riktigthår?

Addis Black Widow säger: Ja, det har jag. Bra fråga.

Mike säger: Följer ni TV-serien LOST?

Addis Black Widow säger: Well, jag gjorde det ett tag men jag var alltid upptagen med diverse productioner så det gick inte.

Lina säger: Är detta er comeback nu eller?

Addis Black Widow säger: Nej, det är inte en comeback. Det är bara en start på ett nytt album som vi arbetat med ett tag. Det var bara en slump att vi var med i melodifestivalen.

Lusse säger: Varför väljer ni att vara med i schlager sm..? Har ni verkligen tänkt igenom det..

Addis Black Widow säger: Jag trodde aldrig jag skulle vara med i den. Men när jag hörde att de tog med låten så blev jag glad. Jag är musiker och jag gillar att dela med mig av musiken.

Erik26 säger: Hello Addis Black widow, I wonder are you a one hit wonder band? going to relese more hits?

Addis Black Widow säger: Haha, jag hoppas verkligen inte det. Det är tufft i branchen och det tar för lång tid och vi har för många medlemmar för att veta vad vi ska ge ut. Du kan inte ha för många Maradonas i laget. Du måste ha några grovjobbare också.

PJ-ARBOGA säger: HUR KÄNNS DET ATT INTE GÅ vidare?

Addis Black Widow säger: Well, jag är mållös över hela altet. Det var otroligt allt och det var så roligt att spela och göra vår grej. Vad kan jag säga, det känns som vi vann bara av att få vara med.

jojjeja säger: hallå.. snygga senkläder!! hur känns det nu ett tag efter festivalen?

Addis Black Widow säger: Tack, det känns skönt. Vi gick dit för att ha en kul kväll och fick visa upp oss, spela låten och ha en liten fest efteråt. Du måste vara där för att förstå. Tack för komplimangen. Det var snällt.

Lusse säger: Hej vad har ni haft för er de senaste åren?

Addis Black Widow säger: Vi har arbetat med ett par album, mixat olika stilar som jazz och gjort några videos.

annika säger: vad gjorde du igår kväll?

Addis Black Widow säger: Jag pratade med en massa människor hela kvällen och tagit det ganska lugnt. Jag försöker inte tänka på det eftersom jag håller på med ett videoprojekt till det kommande albumet.

arne s-tälje säger: Hur gammla är alla ni egentligen?

Addis Black Widow säger: Jag är född 2043. Det är sant. Nej, men det är en lång historia. Kolla in nästa album så ska jag berätta.

Tretjak säger: Tycker ni att det är rätt att man tävlar i musik?

Addis Black Widow säger: Allt är en tävling i musik. MTV, överallt. Det är det som gör musik så intressant att man har konkurrens. Det finns både bra och dåliga sidor med det.

säger: Är ni helt nya eller har ni funnits länge ? Asså såhär kända :P xD

Addis Black Widow säger: En del av medlemmarna har varit med hela tiden sedan år 2000 och en del av de andra har inte varit med i bandet direkt men har funnits med på lite olika spelningar då och då.

Mannen säger: Vart kommer ert namn ifrån??

Addis Black Widow< font> säger: I början var namnet bara Addis. Sen satte vi oss ner allihopa och försökte komma på ett coolt namn. Det har ju alla andra band. Så kom vi att tänka på spindelsorten Svarta Änkan och det lät kul och skrämmande så då tog vi det.

säger: När får vi se er nästa gång i TV...?

Addis Black Widow säger: Den 10 februari kommer vi göra en liveshow som ska sändas i tv. Men jag vet inte vad det är för kanal eller program. ”Bingo Royale” tror jag det var...

Mannen säger: Känner folk igen er på stan nu?

Addis Black Widow säger: Ja, det gör de. Oftast säger de bara hej.

Caroline säger: Den blonda tjejen i Addias black widdow är såå söt! Vilket ursprung har hon? :)

Addis Black Widow säger: Hon är från Sverige och hennes föräldrar är från Sverige också.

loppan säger: vad är era nästa planer?kommer ni åka på turne?

Addis Black Widow säger: Vi planerar en turné. Men först ska vi slutföra albumet vi håller på med. Kanske vi drar ut på vägarna i sommar. Ju förr desto bättre.

annika säger: Tyckte ni att Christian Luuk va bra som programledare?

Addis Black Widow säger: Alla som har varit en del av Melodifestivalen har varit så jättesnälla och det är något att minnas för en lång tid framöver.

Dannysaucedofan säger: Vilken är din idol?

Addis Black Widow säger: Puhh, jag har så många. Jag älskar musik. DJ Ski gillar jag mycket. Han påminner mig om min bror.

Addis Black Widow säger: Tack så mycket alla för era frågor. Take care.

Här kan du läsa resten av chattarna med artisterna i Melodifestivalen: