Aftonbladet
Dagens namn: Ellen, Lena
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet

”Det är underbart att vara stjärna”

Nu hoppas Carolina Gynning på en spikrak tv-karriär

Bytte image Carolina Gynning har lämnat ”Big Brother”-tiden bakom sig och är nu en respekterad programledare med en egen tv-show.   Bytte image Carolina Gynning har lämnat ”Big Brother”-tiden bakom sig och är nu en respekterad programledare med en egen tv-show. Foto: CAROLINA BYRMO


Borta är silikonbrösten och det platinablonda håret.

Under 2007 har Carolina Gynning gått från ”scandal beauty” till respekterad programledare.

– Folk har börjat le mot mig på stan, säger hon.

Tuffa brudar.   Tuffa brudar.

Det är svårt att få en intervjutid med Carolina Gynning, 29, i dessa dagar. Kanal 5:s nya trumfkort har varit på resande fot hela hösten.

Skälet till detta är den kommande programserien ”I huvudet på Gynning”. Tio minidokumentärer, där den oblyga skånskan gräver djupare i ämnen som fascinerar henne.

Vill göra karriär

– Det känns stort. Ett eget program, liksom. Min första tanke var: ”Gud, vad kul det ska bli att visa det här för mina barn i framtiden.” Sedan kom jag på att de nog kommer att tycka att mamma är pinsam, säger hon och brister ut i ett gapskratt.

Men sakta i backarna nu. Carolina Gynning vill inte bilda familj än.

– För ett år sedan kände jag ofta att jag ville ha barn, men nu är jag mitt uppe i en tv- karriär. Jag skulle aldrig ge upp den för en kille. Jag har äntligen hittat något i mitt liv som jag brinner för, och något som andra verkar tycka att jag gör bra.

”Big Brother”-tiden är glömd. Under året som gått har Carolina Gynning vunnit det svenska folkets respekt, med sin personliga programledarstil i TV4:s ”Idol 2007”.

– Jag är stolt över att jag satte ”Idol”-uttagningarna, det var ett test. Nu kan jag säga ”haha” till alla dem som sa att jag var dålig.

Hon har fått mersmak på programledaryrket och håller tummarna för att ”I huvudet på Gynning” ska bli en succé, så att hon får stanna kvar i tv-rutan i många år.

Vill leda Idol igen

– Jag är jäkligt sugen på att leda någon stor grej som ”Idol” igen, säger hon.

Och på livet i rampljuset?

– Ja, jag har alltid drömt om att bli stjärna, så när jag nu blir behandlad som en känns det underbart. Jag blir sponsrad med kläder, får gå före i kön och folk har börjat le mot mig på stan.

Vad gör du härnäst?

– Jag kommer förhoppningsvis att spela in en till säsong av ”I huvudet på Gynning” i vår.

Och om 20–25 år?

– Då ligger jag och äter choklad i ett gulligt slott på Österlen eller Ibiza. Jag har tjänat så mycket pengar att jag har råd att dra mig tillbaka och ägna all tid åt att vara en galen konstnär.

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet