”Peter är kungen på slottet”

Läsarna: Stormares program var det bästa

1 av 2
NÖJE

På lördagen visades Peter Stormares dag i ”Stjärnorna på slottet”. Det är Peter Stormare som är kungen, tycker aftonbladet.se:s läsare, 52 procent tyckte att hans program var det bästa.

När det var Peter Stormares tur att ha sin dag på slottet vilseledde han de andra uppför kullar, till slott och slutligen till en bensinmack. Själv planerade han en musikinspelning. Sedan följde en kväll med en öppenhjärtig Peter, som berättade om sin tid på Dramaten, hans relation med Ingmar Bergman och alla kvinnor. Något som läsarna uppskattade.

”Vilken grym människa, blev helt tagen av hans personlighet”, skriver ”suskarme”.

Läsaren ”StormVoxa” tyckte att programmet med Stormare var det absolut bästa i serien: ”Tack för ditt program ikväll - du bjöd verkligen på dig själv och gav många sköna stunder med mycket skratt.”

”Camille” uppskattade att stjärnorna var så ärliga: ”Att få se flera av våra kändisar mer som privatpersoner ger en inblick som man annars mycket sällan får.”

Vad ”fundersamma mamman” tyckte var ingen hemlighet: ”Peter är kungen på slottet, hans prinsar är Jan och Magnus. Prinsessan heter Britt och Arja är som Askungen. ”

”Jompatime” ville att Peter Stormare skulle få ett eget program: ”PETER är en stor stjärna och en bra representant för Kungariket Sverige”.

ARTIKELN HANDLAR OM