Pappan tar över Britneys alla miljoner

Stjärnan omyndigförklarad i natt

1 av 3 | Foto: BULLS, STELLA, ALL OVER PRESS
NÖJE

LONDON/NEW YORK. Britney Spears 26, blev omyndigförklarad i natt.

Pappa Jamie Spears har fått ansvar för alla hennes tillgångar.

– Motbjudande, säger managern Sam Lufti.

Sent i natt kom beskedet. Britney Spears är så illa däran att hon inte kan ta hand om sig själv eller sin förmögenhet – värderad till 845 miljoner kronor.

I fredags lämnade pappa Jamie Spears sjukhuset i tårar. Knäckt över att dottern återigen nått botten.

Men han orkade inte titta på längre utan bestämde sig för att agera.

Byter ut alla lås

Medan Britney låg inne på UCLA Medical Center gick pappa Jamie Spears till rätten. Han krävde fullt ansvar över sin dotters tillgångar och affärer.

Han fick det.

Alla lås kommer att bytas på dörrarna i hennes lyxvilla i Malibu. Orsaken heter Sam Lufti. Britneys manager har fått totalt besöksförbud.

Föräldrarna Jamie och Lynne Spears har beskyllt honom för Britney Spears många problem. Han tillbakavisar alla anklagelser.

– Jag tycker det är motbjudande att de går till rätten. Britney är kapabel att klara sig själv, föräldrarna är bara oroliga över att inte bli försörjda, sa han i går till People.

Men managern protesterade alltså förgäves.

Förmyndarskapet sträcker sig till på måndag då parterna möts i rätten igen.

Blev rasande

Britney är klassad som General disorder-patient vilket innebär att hon inte anses kunna ta hand om sina dagliga behov – som boende, att äta och klä på sig.

När Briney Spears fick reda på att pappan fått ansvar för hennes miljoner blev hon fullständigt rasande, enligt en källa till Tmz. Hon svor och skrek om vartannat under ett telefonsamtal till en okänd anhörig.

– Ingen ska ta mitt hus. Vem är min familj egentligen?, ska hon ha skrikit.