Britney har lämnat sjukhuset

Foto: BULLS, STELLA, ALL OVER PRESS
Bröt hop Britney Spears, fotograferad på väg mot en fullständig kollaps när hon gråtande hoppade ur bilen efter ett gräl med sin agent, Sam Lufti. Senare hämtades stjärnan i ambulans och fördes till sjukhus för psykvård.
NÖJE

Britney Spears har lämnat den psykiatriska kliniken på UCLA Medical Center i Los Angeles, där hon vistats sedan slutet på förra veckan.

Popstjärnan fick lämna sjukhuset tidigare än väntat och det hela gick mycket lugnt till.

– Det skedde utan någon polisinsats, säger polismannen Sharyn Buck till AP.

Popstjärnan Britney Spears har släppts från den psykiatriska klinik på UCLA Medical Center i Los Angeles, där hon varit tvångsintagen sedan hon tillfälligt omyndigförklarades i slutet på förra veckan.

Hon ska lämnat sjukhuset under förhållandevis lugna former, jämfört med kvällen då hon lades in.

Släpptes tidigare än väntat

– Det skedde utan någon polisinsats. Det fanns ingen paparazzi eller journalister på plats och därför inget behov av skydd, säger polismannen Sharyn Buck till AP. 

AP skriver att Britney Spears skulle ha stannat på sjukhuset i två veckor men släpptes i förtid. Därför var mediebevakningen obefintlig och Spears kunde lämna den psykiatriska avdelningen obemärkt.

Enligt en poliskälla ska Spears ha släppts för att det helt enkelt inte längre fanns några krav på att hon skulle stanna, skriver TMZ.com. Kraven på att hon skulle stanna kan ha dragits tillbaka till följd av att sjukhuset eventuellt inte längre bedömer att hon är en fara för sig själv, och då finns ingen rätt att hålla henne kvar. TMZ.com betonar dock att detta inte är något man har fått bekräftat.