Magnus Uggla slutar blogga

"Jag vill tacka alla er som troget läst mina idiotiska inlägg"

Magnus Uggla: "Tack å hej."
NÖJE

Magnus Uggla skrev flera inlägg om dagen där han öppet och direkt berättade om sin vardag som familjefar och rockartist. Hans återkommande inslag ”Fredagsdrinken” blev snabbt en poppis bland läsarna.

Men nu är det alltså slut.

I morse lade han ner sin blogg.

I november 2007 flyttade han sin gamla blogg från magnusuggla.nu till aftonbladet.se. Den blev snabbt en succé och en av Sveriges största bloggar under en period. I morse 06:49 skrev Magnus Uggla sitt sista inlägg på Aftonbladet Blogg:

"Hörrni. Efter dryga sex månaders bloggande, otaliga bilder och filmer, en hel del nya vänner men också en hel del nya ovänner, känner jag att det är dags att lägga ner. Jag har tagit den här bloggen så långt som jag tycker att jag kan komma och nu är det hög tid att lägga krutet på några nya projekt.

Jag vill tacka Aftonbladet och Andreas Aspegren för deras support under den här perioden liksom jag vill tacka alla er som troget läst mina idiotiska inlägg."

Bloggen redan saknad

För ugglas läsare kom detta som en överraskning. Anna skriver i kommentarsfältet:

Det känns som om en gammal vän flyttar och man bara kommer att ses när vännen är på besök i stan och det blir aldrig som förr. Snyft....gråt...ååååååånnneeeejjjj.....

Kattis skriver: Ja, för sjutton, så klart du ska dra dig tillbaka när du är på topp!! Men shit så vi ska sakna ditt bloggande! Dina självutlämnande texter (och utlämnandet av alla andra i din omedelbara närhet), fyndiga tankar och politiskt inkorrekta åsikter. Jag har blivit en större fan än innan blogg-tiden. Absolut. Ha det gôtt och vi ser fram emot nästa skiva Mankan!