”Synd att vi inte fick ha Luuk mer för oss själva”

Läs hela chattet med Ainbusk

Foto: Lina Boström Einarsson
Ainbusk chattade med aftonbladet.se:s läsare.
NÖJE

Ainbusk säger: Hej, nu är Ainbusk på plats
Sophie säger: Hej, jag tycker er låt var jättebra och jag röstade på er. Synd att den inte kom vidare. Kommer ni att ställa upp igen om ni får chansen?
Ainbusk säger: Ingenting är omöjligt! Med rätt låt så... ;)
Thore säger: Hej Ainbusk, tråkigt att ni inte gick vidare, i de två första deltävlingarna hade ni lätt gått vidare. Låten var jättebra och jag hoppas att ni vandrar in på svensktoppen. När kommer ni att spela in er nästa platta och kommer ni då att jobba med Bobby Ljungren ? Thore
Ainbusk säger: Vi har mycket material som ligger och väntar på att få sjungas in i studion. Någon releasetid finns dock inte ännu. Om Bobby vill skriva fler låtar till oss tackar vi naturligtvis inte nej! Han är en underbar upphovsman!
lövet säger: Hej! Först vill ja bara säga att ja tyckte ni var dom ända värdiga vinnarna! Vilken/vikla tyckte ni skulle vinnit? Förutom er själva då;)
Ainbusk säger: Tusen tack för dina fina ord! BWO och Frida var absolut värdiga vinnare. Vi är dock väldigt förvånade att inte Patrik gick vidare minst till 2:a chansen...
hej säger: Hur kändes det att stå där på scenen i lördags?
Ainbusk säger: Det var en väldigt härlig känsla! Fantastiskt helt enkelt!
Carina säger: Jag var på en julkonsert som ni hade i göteborg för ett par år sen som var underbar och jag har sett att ni ska sjunga edith piaf i göteborg i april. Kommer det skilja mycket från era andra uppträdanden?
Ainbusk säger: Nej, vi har försökt att göra vår egna grej så att det fortfarande känns mycket Ainbusk trots att det speglar Piaf. Du kommer definitivt känna igen oss!
Henning säger: Vad tycker ni om Christian Luuk i melodifestivalen?
Ainbusk säger: Han är toppen! En av Sveriges absolut bästa programledare. Synd att vi inte fick ha honom lite mer för oss själva... ;)
probiotica säger: vad har ni för framtids planer? turnera runt?
Ainbusk säger: Vi firar ju 25 årsjubileum i år och håller på att planera för fullt hur vi ska fira det på bästa sätt! Vi fortsätter med Piaf-turnén under våren till att börja med.
Andreas25 säger: Hej Ainbusk, för att sticka ut lite så skall jag inte fråga något om slager =) vad gör ni en dag som denna? ha en fortsatt trevlig vecka
Ainbusk säger: Hela hallen är full med packning och man försöker landa... Vädret är ju underbart så halva gruppen ska ut på långpromenad på stranden i solskenet!
MY säger: hoppas ni inte tog förlusten så hårt ni är underbara iaf!!! Josefin några filmer på g?
Ainbusk säger: Tack söta du! Kan i dagsläget inte avslöja några filmplaner, men håll utkik... Puss på dig!
lasse säger: vilken av era melodier är ni mest stolt över av dom ni spelat in
Ainbusk säger: Oj va svårt... "Min gud"-plattan som kom ut 1998 ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Sen är "Älska mig" naturligtvis en av våra ögonstenar och nu vår nyfödda älskling "Jag saknar dig ibland".
janne p säger: hej tjejer... synd inte svenska folket insåg att ni är och var BÄST! eftersom jag är likak kär i er allihopa undrar jag om ni är singel? ;)
Ainbusk säger: Ha ha! Tack söta du! Det där är för privat dock. Sorry...
Annica säger: Varfaör kallar ni er Ainbusk?
Ainbusk säger: Det kommer från början från vad övriga svenskar kallar "enbuskar" som det kryllar av på Gotland och framför allt just där vi kommer ifrån. Enar är ju dessutom väldigt starka och sega och vi har ju trots allt hållt på i 25 år så det kanske stämmer in på oss...
marie säger: Jag bara älskar er! Era texter går rakt in i hjärtat på mig! Vart hämtar ni er inspiration till musiken?Kram
Ainbusk säger: Tusen tack! Härligt att vi kan beröra. Livet i sig ger oss en massa inspiration!
Moderator säger: Dags för sista frågan!
MirrÄj säger: Kommer man någongång få se er live framträda med min barndomsfavoritlåt Lassie?
Ainbusk säger: Den ingår inte så ofta i vår repertoar men det skulle vara för din skull nästa gång i så fall.
Moderator säger: Tack Ainbusk! Och tack till alla som varit med och chattat!
Ainbusk säger: TUSEN TACK ALLA UNDERBARA DÄR UTE! Vi är otroligt glada för all den support vi fått! Vi saknar er... ibland ;) Puss & kram från Gotland

aftonbladet.se