”Det ryktas om en romans mellan Frida och Björn Gustafsson?”

Läs vad Caracola svarar i chattet!

NÖJE
Foto: Anders Thoresson
Caracola chattade med aftonbladet.se:s läsare.

Caracola säger: hej allihopa!!!
Nina säger: Gick ert framträndande som ni hade hoppats? eller finns det något ni hade kunnat göra annorlunda?
Caracola säger: nej vi var toknöjda med vårat framträdande efteråt. men självklart ska vi lägga i ännu en växel i kiruna =)
Joel säger: Hallå snyggingar! Hur kändes det att komma från ingenstans och direkt gå vidare till andra chansen?! pussssssssssssssss
Caracola säger: det känndes kanonkul. vi har nog aldrig varit så glada som vi blev när de ropade upp vårat bidrag!
Mattias_76 säger: Tjenare tjejer...Nu har ni fått uppleva Melodifestivalen...har ni några mer stora önskningar som ni vill uppfylla...?
Caracola säger: ja vi vill ut i vida världen med vår musik. men nu är ju första målet att lyckas så bra som möjligt i andra chansen.. vi hoppas ju på globen!
rebecca säger: hej e ni bästisar?????
Caracola säger: ja det är vi... vi e nästan som systrar också!
Cassandra säger: Varför valde ni just om kläderna?
Caracola säger: vi kände att vi ville ha något som gick hand i hand med låten. den e ju somrig och glad och därav valet av kläder.
madicken säger: Hej, är väldigt nyfiken på vilka ni egentligen är? Har varken hört eller sett er tidigare!
Caracola säger: Vi e tre glada tjejer som älskar att stå på scen... följ oss gärna på vår blogg på aftonbladet eller gå in på vår fansite www.caracolafansite.tk
jessica säger: hej vänner! hur har allt gått efter vinsten i lördags?
Caracola säger: det har gått jättebra. har knappt fattat allting ännu. fick ett jättebra mottagande i jönköping i fredags och nu sitter vi här och chattar... jätteroligt!
M säger: caracola betyder inte det snigel på spanska varför heter ni så?
Caracola säger: ja asså i dagligt tal skulle man nog säga snigel men den biologiskt korrekta översättningen är havssnäcka. vi e tre snäckor helt enkelt.. haha
Tigher säger: Hallå. Även om det är vår nu så är det fortfarande rätt kallt i Kiruna. Jag har därför stickat ett par matchande schlagerstrumpor till era fina klänningar. Vart ska jag skicka dom?
Caracola säger: ååå vad glada vi blir... du kan skicka det till vårat skivbolag. plugged records Lövdalsvägen 21A 132 41 Saltsjö-boo.... tack snälla!!!
andy säger: hej tjejer! hur stor chans tror ni att ni har i andra chansen?
Caracola säger: vi hoppas och tror att vi har en bra chans... självklart kommer det bli tufft mot ola men vi ska ge 110 procent och inte ge oss i första taget!
säger: hejsan tjejer! först och främst grattis! jag undrar hur många timmar ni övat innan detta framträdande. hur många timmar om dagen?
Caracola säger: oj, tack så mycket. vi har spenderat en del timmar i dansstudion och på sångrep. sprider man ut det blir det kanske ett par timmar om dagen två veckor innan.
anton larsson säger: hej flickor! tycker inte om melodifestivalen egentligen, men ni var de bäst jag har hört! älskar låten. sen har jag en fråga är ni singlar?
Caracola säger: tack så jättemycket... det värmer.en av oss e singel... fröken apelsin.. haha hoppas du tittar på andra chansen.
macke82 säger: Hur kommer det säg att 3 styckna gör-goa tjejer bara äntrar scenen med storm, som i ett enda hubba-bubba paket?? =) Ni har ju alla jäkligt bra röster. Hur bildades ni? //macke
Caracola säger: vi blev ihopsatta för att sjunga schlagercovers i samband med en turné runt melodifestivalen 2005 sen har det bara rullat på och fick skivkontrakt och började spela in egna låtar och nu är vi med i festivalen själva... jätteroligt att du gillade det!
Sandra säger: Hej.. vilket bidrag tycker ni var bäst, förutom erat?
Caracola säger: vi tyckte att alla hade tokbra låtar, men fastnade väldigt mycket för patrik isakssons och fridas låtar
Tom säger: Hej, det ryktas om en romans mellan Frida och Björn Gustavsson. Är det sant?
Caracola säger: oj det var mer än vi visste själva, men visst e han söt=)
jessica säger: vad gör ni nu fram till andra chansen? får ni nå ledigt och hinner "andas ut"?
Caracola säger: det blir full rulle men det är bara roligt. Vi åker till kiruna redan nästa tisdag och kan inte vänta på att få komma upp.. ska bli sjukt kul!!!
SugarRay säger: Haj jag undrar om ni har några tatueringar eller piercings, och isf vem/vilka, vad och vart?
Caracola säger: inte mer än hål i öronen.
Viv säger: Vad gör ni en helt vanlig vardag?
Caracola säger: innan detta jobbade vi alla tre i klädbutiker. men vi är som sagt fortfarande tre vanliga tjejer så våra vardagar ser ut som de flestas, självklart blir det lite utöver det vanliga såhär mitt uppe i melodifestivalen, men annars umgås vi med vänner, jobbar och tränar och allt sånt vanligt.
Undrarn säger: När kom ni på idéen att ställa upp i Melodifestivalen ?
Caracola säger: Det har alltid varit en dröm och vi har skickat in bidrag tidigare=)
Frida säger: Hur anser ni om media att kvinnor har ett sådant ideal att alla ska vara smala, ha perfekt hy och kropp? Följer ni medias ideal, eller står ni emot någonting? Bra jobbat i lördags!
Caracola säger: vi tycker att man ska få se ut precis som man vill. skönhet kommer faktiskt inifrån hur klyschigt det än låter så är det sant.
lasse säger: Kommer ni att släppa ngt album snart ? :)
Caracola säger: ja det kommer släppas ett efter festivalen!
Marie säger: hur kändes det att stå där inför all publik?
Caracola säger: det var en helt otrolig känsla. det kändes helt underbart. publiken var så fantastisk att vi fick gåshud!
Janne säger: Hej. Hur långa är ni?
Caracola säger: vi e mellan 165 och 169 alla tre. men med klackar blir vi såklart längre!
gotlänning säger: hur pass mycket umgås man med dom andra artisterna under förberedelserna? Ni f
Caracola säger: man springer på varandra titt som tätt. vi bor ju på samma hotell och har loger brevid varandra.
Emme säger: Hej!! vad ska ni göra om ni vinner hela alltihopa??
Caracola säger: åka till serbien!!! nej men då ställer vi till med ett hejdundrandes kalas!!!!
Putte säger: Det sägs att ni uppträtt inför miljoner Tv tittare i Turkiet. Hur kom det sig?
Caracola säger: vi var gästartister i en stor tv-sänd sångtävling där nere. de ville ha en svensk tjejgrupp och då blev det vi och det är vi glada för. det var väldigt roligt!
Latinlover säger: Hur kul är det egentligen att chatta med en massa okända männikor på det här sätte?
Caracola säger: det är jätteroligt!
Undrarn säger: Finns det någon grupp / artist som inspererar er?
Caracola säger: Det är många som inspirerar. inspiration får man från nästan alla. alla som gör sin grej och brinner för det dom pysslar med. sånt är häftigt att se!
vattholma säger: Hej Caracola, jag har en fråga: Varför heter ni just caracola, det låter som Carola.
Caracola säger: det är spanska och betyder havssnäcka. vi började ju som schlagergrupp och caracola var spaniens bidrag i eurovision 1964
Moderator säger: Dags för sista frågan!
Norrlandstjejen säger: Tja tjejer! Jag tyckte ni var bra i lördags! Och grattis till globen-platsen :) Var ni nervösa när ni uppträdde i lördags? Kram på er och ha de så bra, plus lycka till!!
Caracola säger: vad roligt att du gillade det! Klart vi var lite nervösa men när vi väl ställde oss på scenen var det så roligt att vi glömde bort våra nerver. Vi hoppas ju att komma till globen via andra chansen. hoppas att du hejar!!!
Moderator säger: Tack Caracola! Och tack till alla som varit med och chattat!
Caracola säger: tack snälla för alla roliga frågor... Hoppas att ni tittar och hejar på oss i andra chansen och att vi ses snart!! kramar i massor och smiling in love/caracola

aftonbladet.se