”Jag vill ge en inblick i mitt liv”

Charlotte Perrellis nya blogg blir privat

NÖJE

Ny skiva, ny turné och framförallt – ny blogg.

Nu börjar Charlotte Perrelli blogga på aftonbladet.se.

– Det kommer bli privat, säger hon.

Det är bråda dagar för Charlotte Perrelli. Nya skivan har precis släppts och hennes promotionturné är i full gång. Hon avverkar land efter land, ibland två på samma dag.

– Det finns ingen återvändo, nu är det bara att göra all radio, alla tv-shower och all media som man bara hinner med, säger hon.

Vill ge sin version

Aftonbladets läsare kan nu exklusivt följa Charlottes resa på hennes nya blogg. Som enda tidning kommer Aftonbladet att kunna ge en unik inblick i schlagerstjärnans dagliga liv. Här avslöjar hon allt som händer bakom kulisserna. Vi får följa med på fotograferingar, konserter och – givetvis – in i det privata livet.

– Det är jätteroligt att låta folk få ta del av saker som de aldrig annars skulle få ta del av. Jag kommer att ge min version av saker som händer, det är skönt. Jag vill ge folk en inblick i hur mitt liv verkligen fungerar.

Tror så mycket

I bloggen avslöjar Charlotte hur vardagen kan se ut för en dubbelarbetande schlagermorsa.

– Vissa tror att jag jobbar ihjäl mig och inte hinner med min familj och mina barn och så finns det dem som tror att allt är glamouröst. Åt bägge håll kommer jag nu att kunna visa hur det verkligen är, säger hon.