Heta namn för iskallt uppdrag

Tony Irving, Marie Serneholt och Ola Svensson aktuella för ”Stjärnor på is”

Foto: Eivind Vogel-Rödin, Emma Mattson, Lina Boström Einarsson
GLASKLARA STJÄRNOR Tony Irvings centrala roll i ”Let's dance” kan bli ett problem. Men han, Marie Serneholt och Ola Svensson ska vara positiva till att medverka i ”Stjärnor på is”.
NÖJE

Castingen till TV 4:s storsatsning ”Stjärnor på is” är i full gång.

Tony Irving, Marie Serneholt och Ola Svensson är heta namn på önskelistan.

– Jag vill jättegärna, säger Irving.

Förfrågningar har skickats ut till kändisar i Sverige inför TV 4:s nya underhållningsprogram ”Stjärnor på is”.

Kontrakten är inte skrivna än, men flera namn är näst intill klara.

– Tony Irving har fått frågan och TV4 hoppas att han vill vara med i både ”Let’s dance” och ”Stjärnor på is”, säger en källa i produktionen.

När Aftonbladet når Tony Irving är han positiv till isdans, men tveksam om det går att genomföra.

Måste hitta ersättare

– Jag vill gärna vara med, men jag är samtidigt konsult för ”Let’s dance”. Så om TV 4 kan hitta en ersättare för mig som konsult i ”Let’s dance” ställer jag gärna upp i programmet, säger han.

Irving är nämligen inte bara huvuddomare i ”Let’s dance”, utan även konsult för dansparen och coachar dem flera timmar i veckan – något som blir svårt att kombinera med medverkan i ytterligare ett program.

Givet namn

– Tony Irving är ett av de givna namnen på önskelistan i ”Stjärnor på is” och skulle produktionerna krocka så skulle vi lösa det på TV 4. Men i dagsläget så är det inte ens klart att det blir en ny omgång av ”Let’s dance”, säger TV 4:s presschef Camilla Filipsson.

Enligt vad Aftonbladet erfar är även artisterna Marie Serneholt och Ola Svensson tillfrågade och positivt inställda till programmet, men ingen av dem har gått att nå för en kommentar.