Carolina Gynnings vårtchock

Läs Alex Schulmans krönika

1 av 17
NÖJE

Sveriges största fixstjärna inom fotbollen någonsin och kom inte dragandes med Tomas Brolin eller Putte Kock eller någon annan nu. Zlatan är det största vi svenskar fått uppleva på fotbollsscenen. Det är stort att leva i hans tidsålder.

Dessutom börjar han bli riktigt, riktigt skön nu. Förr om åren var han bara kons-tig och vresig och läskig. Men nu ... Zlatan har fått karaktär. På en presskonferens häromdagen berättade han hur han vill formera hela det svenska landslaget runt sin egen person.

Hans vision innebar bland annat att Lasse Lagerbäck måste bänka Fredrik Ljungberg. Det är först på tisdag vi får se hur stor Zlatans makt egentligen är.

Mina vänner Pelle och Erik fyllde 30 år och firade detta med en fest i studenttema. Det tyckte jag var festligt. Jag gick runt och fnissade under fördrinken.

Gry Forssell hade på sig en så kort vit klänning att man kunde se hennes rygg under den. I handen bar hon en skumgummihammare som hon gick runt och slog folk i huvudet med. Filip Hammar bar en tre storlekar för stor beige kostym som gick åt linnehållet. Han var mycket autentisk. Han bar till och med en guldglimrande slipshållare, som vi ju alla bar för 10 år sedan när vi tog studenten.

Alla bar studentmössa. Och vi lät tuschpennorna gå runt och så skrev vi kärleksfulla hälsningar av typen ”nu börjar livet” i dem. Utrikeskorren Rolf Porseryd missförstod kanske det hela en aning. Så fort han fick en mössa och en penna i handen så skrev han sin autograf på insidan av mössan. Som om han var omgiven av fans.

Höjdpunkten under kvällen var att åka flak. Att skrika varje gång bilen svängde. Att hoppa till tonerna av ”Mr Vain”. Att spruta champagne på bilisterna där nere utan att löpa risk att få stryk. Gatan kantades av vinkande människor, som förmodligen trodde att vi faktiskt tagit studenten.

Ett gäng 30–35-åriga, lätt bedagade människor som efter att ha gått om trean ett tiotal gånger äntligen kommer ut ur ”det där jävla plugget”.

Carolina Gynning gjorde min kväll. Underbara Gynning. Hon gick in i rollen på alla plan. Vid ett rödljus upptäckte hon två herrar i en cabriolet alldeles bakom lastbilen.

Hon slet upp blusen och visade brösten för dem i den typen av vild eufori som man ju känner när man tar studenten. När vi åkte i väg med lastbilen stod cabrioleten kvar. Grabbarna måste fått en chock.

Gynning fortsatte sin underbara show under middagen. Hennes top var så liten och tajt att hennes ena bröstvårta plötsligt tittade ut. Ett sorl spred sig runt bordet. Någon påpekade det hela för Gynning som tittade ner och sa: ”Äh, den får vara kvar där ute. Det är väl roligt? Rubriken i morgon kan ju bli: ’Gynnings vårtchock’. Det är kul”, fnittrade hon. Och så fortsatte hon att äta. Med vårtan utanför.

Gynning har en poäng. ”Gynnings vårtchock” är en riktigt kittlande rubrik. Eller vad säger du, kära Aftonbladet-redigerare som nu ska sätta rubrik till den här texten?