Aftonbladet
Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet

– Hon höll en enorm fasad

Charlotte Perrelli tar time out – från maken Nicola

Hemma igen Nicola mötte Charlotte på Arlanda efter Eurovisionfiaskot i Serbien. Jobbet på krogen i Stockholm tvingade honom att vända på Belgrads flygplats, utan att träffa sin fru.   Hemma igen Nicola mötte Charlotte på Arlanda efter Eurovisionfiaskot i Serbien. Jobbet på krogen i Stockholm tvingade honom att vända på Belgrads flygplats, utan att träffa sin fru.

Utåt visade Charlotte Perrelli ingenting när hon tävlade för Sverige.

Förutom att hon lagt vigselringarna i byrålådan.

I går kom chockbeskedet: Charlotte och Nicola Perrelli tar time out i äktenskapet.

Detta klipp finns inte längre på aftonbladet.se, men prova gärna Aftonbladet TV.

Perrelli om fiaskot: "Det känns inte så lyckat"

Höll presskonferens i Belgrad efter chockresultatet.

Detta klipp finns inte längre på aftonbladet.se, men prova gärna Aftonbladet TV.

Tröstkyssen

Nicola mötte sin Charlotte på Arlanda.

För en vecka sedan berättade Charlotte Perrelli, 33, för Aftonbladet att ringarna låg hemma i byrån.

De hade blivit för stora efter viktnedgången. 

– Jag har tagit av mig dem i flera omgångar. Jag tog in ringarna för ett halvår sedan, när jag gick ner i vikt. Nu är de för stora igen. Jag tappade dem två gånger. Nu ligger de i byrålådan. Jag ska lämna in dem, sa sångerskan.

Det var inte hela sanningen.

Åkte hem från Belgrad

I går eftermiddag kom ett pressmeddelande från sångerskans manager som talade om att paret tar en ”time out i äktenskapet”.

Spekulationerna har funnits där tidigare.

De fick extra fart när Nicola Perrelli, 39, i maj plötsligt lämnade Belgrad strax efter att han landat där, dagen innan Charlotte skulle tävla i semifinalen i schlager-EM. Skälet sades vara jobbrelaterat och Nicola åkte direkt tillbaka till Stockholm utan att träffa sin fru.

– Jag kan förstå att folk tyckte att det var konstigt att han kom till Belgrad och vände. Men hade det varit konstigt hade han ju inte åkt dit alls, sa Charlotte i intervjun förra veckan.

Enligt Charlottes manager Staffan Jordansson tog paret beslutet om en time out i äktenskapet i söndags.

– De bestämde sig i går (läs söndag). Jag tror inte att de har flyttat isär, han är där ganska mycket. Men någon måste flytta därifrån om det ska vara en time out.

”Klart det är jobbigt”

Varför tar de en paus?

– Det blir så när man jobbar på var sitt håll.

Hur mår Charlotte?

– Det är klart att det är jobbigt. Får se vart det leder.

Är de vänner?

– Ja, de är skitbra polare, säger Jordansson.

Våren har varit hektisk för Charlotte, som i mars vann Melodifestivalen och satsade mycket hårt på pr inför finalen i Belgrad i maj.

– Under Melodifestivalen verkade det fint mellan de två. Nicola var hela tiden med bakom scenen, säger en källa i Charlotte Perrellis närhet.

”Under stor press”

Men under veckorna som följde förändrades relationen.

– Under Eurovision höll hon en enorm fasad utåt. Hon var redan under stor press med tävlingen och så gick hon och bar på den här hemligheten. Hon är en otrolig tjej som ändå klarade att ställa sig på scenen fast hon går igenom ett uppbrott, säger källan.

Förutom de välkända bråken med Nicolas familj, klanen Ingrosso, har både Charlotte och Nicola berättat hur deras hektiska karriärer slitit på äktenskapet.

– Ibland känns det som om vi bara är mamma och pappa och vi träffas aldrig. Det finns ingen tid tillsammans och vi gör inget roligt ihop, berättade Charlotte i en intervju förra året.

Pressmeddelandet i sin helhet

Charlotte och Nicola Perrelli har gemensamt beslutat sig för att ta en time out i äktenskapet. Vi ber er att respektera deras beslut och behandla ärendet med respekt med tanke på makarnas gemensamma barn Angelo 4 år och Alessio 2 år. Makarna kommer inte att ge några kommentarer/intervjuer i ämnet.

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet