Aftonbladet
Dagens namn: Lillemor, Moa
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet

”Perrelli är stark”

Robert Wells på scen med Charlotte: Hon berättade om separationen för två veckor sedan

EN ÖVERLEVARE Hon tar en time out från maken. Men inte från karriären. Bara dygnet efter att separationen blev officiell framförde Charlotte Perrelli ”I will survive” framför jublande fans. – Hon är stark, säger Robert Wells om kollegan. EN ÖVERLEVARE Hon tar en time out från maken. Men inte från karriären. Bara dygnet efter att separationen blev officiell framförde Charlotte Perrelli ”I will survive” framför jublande fans. – Hon är stark, säger Robert Wells om kollegan. Foto: Peter Wixtröm

HELSINGFORS. Här står Charlotte Perrelli, 33, på scen – för första gången efter separationen.

Låtvalet?

”I will survive”.

– Hon har bra humor, säger Robert Wells, 46.

”Man kan ju hoppas att time outen inte bir långvarig,” säger managern Staffan Jordansson.   ”Man kan ju hoppas att time outen inte bir långvarig,” säger managern Staffan Jordansson.

Det har gått 35 minuter av Robert Wells Helsingforskonsert när Charlotte Perrelli kommer in på scenen.

Hon tittar ut över publiken och börjar sjunga:

– At first I was afraid, I was petrified. Kept thinking I could never live with-out you by my side.

När hon sen kommer vidare till delen av Gloria Gaynors ”I will survive” där hon förklarar att mannen i texten inte längre är välkommen i hemmet, och att hon klarar sig själv, så försvinner låten i folkets jubel.

Tillsammans i tolv år

Spelningen i Helsingfors, på 200-årsdagen av Sveriges och Finlands delning, är Charlottes första framträdande efter att hon och kärleken sedan tolv år, Nicola Perrelli, berättat att de tar en ”time out” i sitt äktenskap.

Av kärleksproblemen syns inte ett spår på scenen.

– Hon mår verkligen jättebra, säger hennes manager Staffan Jordansson.

– Det har ju givetvis varit en lång process, det är inget som de bestämde sig för över en natt. Det var bara dags att säga det offentligt nu, säger han.

Rykten om en spricka i äktenskapet fanns redan när Charlotte var i Serbien. Och att uppbrottet har varit på gång en längre tid bekräftas av Robert Wells, som Charlotte ska jobba med hela sommaren i ”Rhapsody in Rock”.

”Det var bra gjort”

Han var bland de första som fick veta.

– Hon tog upp det själv med oss innan det kom ut. Det var väl för en eller två veckor sedan. Hon ville att ensemblen skulle få höra det av henne, och det tycker jag var bra gjort, säger han.

Och så river hon igång er sommar med Gloria Gaynors powerlåt ...

– Ja, vi skrattade åt det båda två, texten, det är ju liksom ... Jag vet ju inte om den där separationen är för livet, men jag tror att oavsett så kan den här turnén kan vara rätt skön för henne just nu. Det är en skön stämning i gänget, fast om man vill vara ledsen, så finns det alltid människor där. Men Charlotte har alltid varit väldigt stark.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet