Mariah Carey ställde in lyxig bröllopsfest

– tidningarna ville inte betala kalaset

Mariah Carey och maken Nick Cannon.
NÖJE

Mariah Carey och maken Nick Cannon hade planerat en stor och lyxig bröllopsfest på Bahamas. Tanken var att tidningarna skulle betala kalaset – mot att de fick exklusiva bilder. När ingen var intresserad blev festen inställd.

– Det lilla bröllopet i Bahamas var trevligt, men det var inte Mariahs stil. Hon älskar skådespel, sa en källa till In Touch Weekly magazine.

Rapparen Nick är Mariahs andra man. Själva bröllopsakten skedde som planerat i hemlighet på Bahamas i april – men festen efteråt gick i annan stil än vad paret hade tänkt sig.

Snålade på bröllopet

– Mariah var villig att betala för bröllopet, men hon hoppades att betala genom försäljning av bilder, säger källan.

När ingen var intresserad fick Mariah nöja sig med en småskalig fest. Men trots att paret höll i plånboken under bröllopet har de spenderat åtskilligt med pengar på varandra.

Slösar på presenter

Enligt In Touch Weekly magazine har den 38-årige sångaren och hennes 27-årige make köpt flera lyxgåvor till varandra under sina första månader som gifta.

Nick, som träffade Mariah på uppsättningen av videon till hennes singel "Touch my body", har överraskat sångerskan med dyrbara gåvor.