BWO-Martin har gift sig

"Det var ett riktigt sagobröllop"

Foto: ROLF ANDERSSON
SLOTTSHERRE BWO:s frontman Martin Rolinski fick sin Katarina Jansson på ett slott i Västergötland.
NÖJE

Fansen kan sluta tråna efter Martin Rolinski.

På ett romantiskt slott fick BWO-stjärnan sin Katarina.

– Det var ett riktigt sagobröllop, säger ett ögonvittne.

På ett slott i Västergötland gifte sig i går Martin Rolinski, 26, med sin Katarina Jansson, 30.

Omgiven av familj och vänner – däribland BWO-kollegan Alexander Bard – sa popstjärnan ”ja” ute på slottsterrassen. Miljön ramades in av en porlande fontän och blomstrande rosenbuskar.

Ett 90-tal gäster

– Det var en jättefin ceremoni och strålande väder. Sammanlagt var det ett 90-tal gäster och brudparet såg väldigt lyckliga ut, säger ett ögonvittne.

Utmarschen skedde till Beatles klassiker ”All you need is love” och därefter fortsatte festligheterna med middag inne på slottet.

”Vill ha barn”

– Det var ett riktigt sagobröllop, säger ögonvittnet.

Martin och Katarina träffades innan hans stora genombrott som popstjärna med BWO och hon har varit med om hans resa till att bli en offentlig person. I januari förra året förlovade de sig.

Om paret nu skaffar barn återstår att se – men i en intervju med Aftonbladet förra året berättade Martin Rolinski om sina framtidsönskningar.

– Det är klart jag vill ha barn. Det är inget jag går och tänker på, men det är väl rätt naturligt att man gifter sig och skaffar barn förr eller senare, sa han.

FAKTA

Namn: Martin Rolinski. Ålder: 26 år. Bor: Stockholm. Yrke: Sångare i succégruppen BWO. Familj: Frun Katarina Jansson. Inkomst: 220 700 kronor (2007 års taxering).