De ska få par i bröllpsform

Lidberg och Rusz löser relationsproblem i tv

1 av 2 | Foto: Foto: PER BJÖRN, MARIA ÖSTLINVill väcka djuriska lustar|
Martin Lidberg ska brottas med parens kroppsform. De ska trimmas i sina gamla bröllopskläder. Och Eva Rusz står för relationsråden. ”Allt för att de ska få en nytändning och känna sig attraktiva igen”, säger Aftonbladets relationsexpert Rusz. ## Foto: PER BJÖRN, MARIA ÖSTLINVill väcka djuriska lustar
NÖJE

Trimma kroppen och få fart på sexlivet.

I TV 4:s nya hälsoprogram ”Bröllopsform” svettas deltagarna lika mycket i sängen som på löpbandet.

– Vi kommer att jobba lika mycket med det känslomässiga som med fysiken, säger Aftonbladets relationsexpert Eva Rusz, 51.

Tillsammans med Martin Lidberg, 35, ska Eva Rusz leda programmet där tv-tittarna under tio avsnitt får följa nio par som vill hitta tillbaka till varandra – och sig själva.

– Vi ska hjälpa dem att få rulle

på sina relationer igen. Kropp och själ hänger ihop, så det blir lika mycket relationsövningar som kostråd och träning. Allt för att de ska få en nytändning och känna sig attraktiva igen, säger Eva Rusz som ska coacha dem i känslo- och sexlivet, samt ge kostråd.

”Inget hokus pokus”

Brottaren och ”Let’s dance”-deltagare Martin Lidberg ska sköta fysiken. Målet är att paren ska komma i sina gamla bröllopskläder och förnya sina äktenskapsförord under en ceremoni.

– Det blir jättefint, men samtidigt vettigt och seriöst. Det är normala människor med normala relationsproblem, folk kommer att känna igen sig. Det blir användbara kostråd och mycket tips, inget hokus pokus som Anna Skipper håller på med, säger Rusz.

”Bröllopsform” spelas in under sommaren och har premiär i TV 4 i höst.