Du är vad du äter – blev de vad de åt?

Så gick det för kändisarna efter ”Du är vad du äter”

NÖJE

En blev jagad med bil under joggingrundan.

En fick prova på hur det är att leva som en indier.

En tredje fick boxas mot världsmästaren i thai-boxning.

I ”Du är vad du äter” jagas kändisar och vanliga svenskar i form av hälsoexperten Anna Skipper. Vi har kollat hur det gick för Fadde, Bert, Dominika, Katrin Zytomierska och de andra efter kamerorna slocknat.

Varje vecka kan vi följa hur olika personer får sina matvanor granskade och sågade av den stränga hälsoexperten Anna Skipper i TV 3:s “Du är vad du äter”. De flesta når goda resultat. Men hur går det när de ska fortsätta med träning och sunda matvanor på egen hand?

– Jag lärde mig absolut ingenting, säger PR-kvinnan och bloggerskan Katrin Zytomierska.

Bert Karlsson har lyckats hålla tassarna borta från vissa av sina laster. Och Fadde Darwich försöker leva hälsosamt – men saknar sin träningscykel.

– Mitt ex Linda Rosing har snott den, jag vill gärna ha tillbaka den, säger han.

Läs mer om hur de, sångaren Jan Johansen och PR-kvinnan Dominika Peczynski lyckats med vikten och träningen efter programmet.

FAKTA

Du är vad du äter

TV3:s program ”Du är vad du äter” har varit en tittarsuccé sedan starten 2005. Syftet är att få slöfockar runt om I landet, kända och okända, att komma I form. Programledare är den stenhårda kostexperten Anna Skipper. Till sin hjälp har hon läkaren Anders Kjellberg, som hjälper de medverkande att komma till viktiga – men ofta otäcka – insikter om deras hälsa.