”Råa grönsaker under granen”

Kändisarna firade jul med ångest och svullna magar

1 av 3
Carolina Gynning hade panik inför julen.
NÖJE

Ångest varvat med råa grönsaker under granen och hård mage.

När bloggerskorna firar jul får vi ta del av allt.

Både Carolina Gynning, 30, och Katrin Zytomierska, 31, skriver på sina respektive bloggar om en traditionell jul hemma hos familjen.

Gynning rapporterar från Skåne om ett dignande julbord, men också om hur hon fick bukt med julångesten:

”Julafton är över, det var med ångest och panik jag intog denna afton- men jag landade mjukt i min kära familjs armar. Härligt att jag har en så underbar familj. Vi satt och skrattade in i den sena natten.”

Före detta programledaren för ”Idol Eftersnack”, Katrin Zytomierska, gjorde som traditionen bjuder på julafton: hon åt. Och skriver på sin blogg:

”Min högsta önskan är att få bajsa ur mig all mat som ligger i min kropp. Men det ser inte så ljust ut på den punkten. Min mage kan inte fatta någonting just nu.”

”Förbannad 4 åring”

Glamourmodellen Natacha Peyre, 23, passar på att dela med sig av en julig familjehemlighet i ett blogginlägg:

”Min mamma har sen jag var liten slagit in några råa grönsaker och lagt under granen bland de andra ”riktiga” presenterna. När jag öppnat dem och undrade varför jag fått en grönsak så sa mamma att tomten förvandlade paketen om man inte har skött sig ordentligt under året. I år gjorde min mamma samma sak till min lillasyster som är 4 år gammal. Jag har aldrig sett en så förbannad 4 åring, haha!”