Man friade till Clooney – i bara kalsongerna

NÖJE

VENEDIG. Tidigare har kvinnor friat inför publik till George Clooney.

Nu är det männen.

En italienare klädde av sig i kalsongerna och uttryckte sin passion för filmstjärnan.

Foto: AP
Clooney i Venedig.

Innan dess hade en annan italienare frågat George Clooney om det inte var dags att han slog sig till ro och gifte sig med en man.

– Det där tror jag inte jag har något svar på, sa George Clooney.

Till mannen i vita kalsonger sa skådespelaren:

– Känns det inte hårt när man satsar totalt på något och så lyckas det inte?

Hundratals Gert Fylking

Den friande mannen låtsade att han skulle ställa en fråga på presskonferensen, men när han fick mikrofonen uttryckte han sin kärlek för George Clooney medan han tog av sig plagg efter plagg.

Så fort han började strippa sa Clooney: Jag vet vad frågan ska bli. För några år sedan var det en kvinna i brudkläder som friade till honom på en annan presskonferens.

Alla dessa skojiga typer kommer från italienska tv-stjärnor som skickar fram en lustigkurre för att göra något när det är stora stjärnor på besök. Det finns hundratals Gert Fylking i Italien.

Leddes bort av vakter

George Clooney är i Venedig med filmen "The men who stare at goats" där han spelar en soldat som tränats i amerikanska armén för att använda telepati och andra psykiska krafter.

Innan mannen i kalsonger leddes bort av vakter sa George Clooney:

– Jag citerar David Niven på Oscar-galan där det sprang in en naken man: Den enda uppmärksamhet den mannen kommer att få i sitt liv är att strippa och visa sina tillkortakommanden.